Vælg et lynhurtigt net til hjemmet

Frederik Nielsen,

26/06/2019

SPONSORERET INDHOLD I SAMARBEJDE MED WAOO

De fleste husstande døjer med en langsom internetforbindelse i hverdagen. Vi bruger internettet mere end nogensinde i dag; vi bruger det både til at se film og serier, spille og tilgå vores bankkonto. Derfor er det vigtigt, at dit internet kan klare alle husstandens aktiviteter i fremtiden. Det er der ingen internetforbindelse, der kan gøre bedre, end fibernet.

Fibernet er den suverænt hurtigste internetforbindelse, som du kan få til husstanden. Fiberkablerne er forbundet direkte til din bolig, hvilket betyder, at der ikke er noget udefra, som kan forstyrre forbindelsen. Derfor er det lige meget, hvor langt du bor fra en bredbåndscentral eller hvor mange, du deler internettet med.

Fibernet til ethvert hjem

Fibernet er ikke kun til internettets superbrugere. Alle kan få glæde af den lynhurtige forbindelse, og med Waoo fibernet kan du finde en internetpakke, som passer lige præcis dine behov. 

Det kan altid betale sig at have en hurtig internetforbindelse – også selvom du kun bruger internettet til eksempelvis at gå på netbank. Waoo tilbyder light og basic internetpakker til dig, hvor internettet er en naturlig del af din hverdag, men der ikke er et krav om gaming eller streaming. En lynhurtig forbindelse kan forbedre internetoplevelsen for alle i husstanden, og der vil altid være en løsning, som kan dække lige netop dine online behov.

Udover dette er fibernet med til at løfte din boligs værdi. At have en høj bredbåndshastighed er vigtigt for mange, der er på udkig efter bolig. Fibernet er derfor en stor opgradering af din bolig, og er med til at sikre den imod fremtidens store datamængder.

Internet når det er bedst

Fibernet er især skabt til internetaktiviteter, hvor der kræves en internetforbindelse med ekstra overskud. Det er eksempelvis i husstande, hvor flere medlemmer skal bruge forbindelsen samtidig eller til tungere formål såsom streaming eller gaming. Dette er en del af hverdagen for rigtig mange familier, hvor der endda er flere, som foretager adskillige af disse aktiviteter samtidig.

Her kan det være frustrerende, hvis ens film begynder at gå i stå eller hvor et spil tager for længe at downloade, fordi en anden bruger nettet. Hvis I oplever dette, er det et tegn på, at I har brug for en hurtigere forbindelse til hjemmet. Her findes der også større fiberpakker, hvor der er rigeligt med hastighed til hele husstanden. Så kan I alle udnytte internettets mange muligheder uden afbrydelser.

Få garanteret den hurtige forbindelse

Med Waoo Fibernet er din husstand altid sikret en lynhurtig hastighed. Waoo tilbyder nemlig hastighedsgaranti på alle deres fiberpakker, uanset størrelse. Det betyder, at du er garanteret minimum den hastighed, som du betaler for. Det kan man garantere fordi, at fibernet opererer med symmetriske hastigheder. De symmetriske hastigheder i fiberkabler gør, at download og upload altid vil foregå ved samme høje hastighed. Samtidig kan forbindelsen heller ikke blive svækket af andre faktorer eller aktiviteter, der kan påvirke signalet, da den er koblet direkte til din bolig. Derfor kan ingen almindelige bredbåndsleverandører give dig samme garanti på hastighed.

Hvis du vil have et lynhurtigt net til dit hjem, så læs mere på Waoo fibernet, og bliv klogere på hvilken fiberforbindelse, som passer din husstands behov.

Kilde: