Væk med gulerødderne!

S og SF vil så gerne have at vi arbejder mere og bruger ikke alene 12 min

_slettet_bruger_118 Ikke angivet,

31/05/2010

S og SF vil så gerne have at vi arbejder mere og bruger ikke alene 12 min. på at tænke på deres redningsplanke, men også at arbejde 12 min. mere om dagen. Dette for at vedligeholde det de kalder velfærd: At størstedelen af danskerne ikke arbejder.

Dette gør de samtidigt med, at dem der rent faktisk arbejder, kan se frem til stadig højere beskatning af deres indkomst. For at de ellers trods fuldt arbejdsduelige 68'ere kan gå på efterløn, hvoraf 86% kommer direkte fra job og hele møllen - Det kalder de velfærd, at sende den længere arbejdsuge og den højere indkomstbeskatning videre til de yngre.

Jo mere veluddannede disse unge måtte være, jo højere løn, jo mere skal de beskattes - og indemures i skatte-Danmark. Det er socialisternes "løsning" ...  "Arbeit macht frei". http://www.tv2fyn.dk/modules/xphoto/cache/89/16889_430_430.jpg

Hvordan hænger det sammen at fjerne guleroden ved at arbejde, uddanne sig og alt muligt - hvis man fortsat vil uddele gaver til alt og alle - blot ikke til de som betaler for hele festen?

Iøvrigt er det bemærkelsesværdigt hvor lidt medierne har beskæftiget sig med OECD's prognose for Danmarks økonomi: laveste vækst så langt øjet rækker! 

Kilde: