V og K vil afskaffe unødvendige regler

"Mange af de regler, vi selv har indført i vores regeringstid, har været velbegrundede, men det er på tide, at vi også ruller nogle af reglerne bag...

Slettet Bruger,

04/10/2009

"Mange af de regler, vi selv har indført i vores regeringstid, har været velbegrundede, men det er på tide, at vi også ruller nogle af reglerne baglæns," siger finansminister Claus Hjort Frederiksen.

Venstre og De Konservative vil have fjernet unødvendige kontroller og forældede regler, der blot spilder de offentligt ansattes tid. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Mange af de regler, vi selv har indført i vores regeringstid, har været velbegrundede, men det er på tide, at vi også ruller nogle af reglerne baglæns, så vi kan frigøre mere tid til de kerneopgaver, der skal udføres," siger finansminister Claus Hjort Frederiksen til Frederiksborg Amts Avis, og fortsætter.

"Det vil selvfølgelig stadig vær nødvendigt at have skemaer for, hvornår en ældre plejehjemsbeboer har fået sin medicin, men der vil helt sikkert også findes områder, hvor de nuværende regler ikke har en reel nytteværdi, og der skal reglerne barberes væk, så der bliver mere tid til omsorg og service."

[email protected]

Kilde: