V: Dyreaktivister spammer uden modtager

V: Dyreaktivister spammer uden modtagerDyreværnsforeningen Anima stikker blår i øjnene på de mennesker, der via foreningens hjemmeside ønsker at se...

Ikke angivet Ikke angivet,

14/01/2010

V: Dyreaktivister spammer uden modtager



Dyreværnsforeningen Anima stikker blår i øjnene på de mennesker, der via foreningens hjemmeside ønsker at sende en protest til politikerne for at få forbudt minkavl. Via linket http://anima.dk/forbydminkavl/ slår foreningen sig op på, at de fremsender en protest til dyrevelfærdsordførerne på Christiansborg, hvis blot man udfylder afsenderfelterne.



Ifølge hjemmesiden er der blevet sendt over 140.000 mails af sted, men Venstres dyrevelfærdsordfører – Flemming Møller – har ikke modtaget så meget som en eneste mail fra organisationen.



Jeg undrer mig meget over Animas fremgangsmåde. Hvorfor vil man lokke danskerne til at engagere sig, når det hele forbliver en tom og indholdsløs aktion? Jeg vil gerne diskutere minkavl, men det er svært at tage Anima seriøst. Det er utroværdigt, at Anima bilder folk ind, at de kan gøre en forskel ved at lægge navn til kampagnen, når organisationen ikke selv følger den op,” udtaler Flemming Møller.



Ifølge Flemming Møller er der tilsyneladende heller ikke nogen af hans politiske kollegaer i Folketinget, der har modtaget de mange mails.



Det er ikke fordi, jeg gerne vil have 140.000 nye mails i min indbakke. Men hvad hjælper det de mange brugere, når aktionen i høj grad forbliver ukendt for politikerne? Anima er i forvejen kendt for at være en kontroversiel organisation, og det her hjælper ikke ligefrem på deres troværdighed. Hvis ikke man kan stole på, at de sender en simpel mail videre, hvordan kan danskerne så stole på deres fremtidige kampagner?” afrunder Flemming Møller.

Kilde: