USA ville bygge bøsse-bombe

Slettet Bruger,

13/06/2007

Forskere fra det amerikanske luftvåben gik med planer om at udvikle et våben, der ved hjælp af hormoner ville gøre fjendens soldater homoseksuelle. Det er gruppen "The Sunshine Projekt", som holder øje med militærets brug af kemiske våben, der har fået agtindsigt i de militære papirer.

Forslaget, der er fra 1994, var del af et forsøg på at lave ikke-dødelige våben, og lyder: "Et frastødende, men fuldstændig ikke-dødeligt eksempel ville være stærke afrodisiaka, særligt hvis kemikalierne også forårsagede homoseksuel opførsel."

Dokumenterne viser, at luftvåbnet anmodede om 7,5 millioner dollars til at udvikle en "bøsse-bombe".

Make love, not war
Ræsonnementet var, at homoseksuelle soldater ville gå så meget op i sex, at de ikke ville have tid til at slås.

"Luftvåbnets laboratorium i Ohio foreslog, at man lavede en bombe, der indeholdt et kemikalie, der ville få fjendtlige soldater til at blive bøsser, så deres enheder ville bryde sammen, fordi alle soldaterne ville finde hinanden uimodståeligt tiltrækkende," siger Edward Hammond fra Sunshine Group til cbs5.com.

Det amerikanske forsvarsministerium Pentagon bekræfter, at man har gået med sådanne tanker, men deres talsmand slår fast, at man afviste luftvåbnets planer og at der i øjeblikket ikke er nogle planer om at udvikle en bøsse-bombe.

Homo-ledere ved ikke, om de skal grine eller græde over forslaget.

"Gennem historien har vi haft så mange modige mænd og kvinder i militæret som var homoseksuelle, og som tjente med stor dygtighed," siger Geoff Kors fra Equality California. "Så det er ret fornærmende, at de tror, at ved at gøre folk homoseksuelle ville de gøre de andre soldater ude af stand til at udføre deres job. Og det er absurd, da der er så meget medicinsk data, der viser, at seksuel orientering er uforanderligt ogat det ikke kan ændres."

mkr

Kilde: