USA: Pas på med at rejse til Europa - Globalt | www.b.dk

WASHINGTON: Det amerikanske udenrigsministerium tog i nat det usædvanlige skridt at advare borgerne om, at der er risiko ved at rejse til eller i...

_slettet_bruger_11079 Ikke angivet,

23/03/2016

WASHINGTON: Det amerikanske udenrigsministerium tog i nat det usædvanlige skridt at advare borgerne om, at der er risiko ved at rejse til eller igennem Europa i den kommende tid.

»Terrorgrupper har fortsat planer om at ramme mål i Europa og vil prøve at ramme sportsbegivenheder, turistattraktioner, restauranter og transport,« skriver udenrigsministeriet i en meddelelse.

Amerikanere opfordrer til at at udvise den største forsigtighed, hvis man rejser til Europa og undgå pladser og områder, hvor der er mange mennesker. Man skal også være forsigtig, hvis man rejser på religiøse helligdage.

Advarslen hævdes at være den mest omfattende nogensinde og vil komme til at betyde, at mange amerikanere dropper deres planer om at rejse til Europa.

Altså bliver de europæiske lande, sikkerhedsmæssigt, kategoriseret sammen med diverse afrikanske og arabiske lande af de amerikanske myndigheder..