USA på vej mod danske tilstande: Lær at være et "dygtigt" offer.

Amerikanere, der ellers har en lang historisk tradition for at være selvhjulpne og i stand til at forsvare sig selv, skal nu lære at være rigtige o...

Gold Standard,

02/02/2013

Amerikanere, der ellers har en lang historisk tradition for at være selvhjulpne og i stand til at forsvare sig selv, skal nu lære at være rigtige ofre. Denne instruktionsvideo fra DHS viser hvordan man skal agere i et skyderi. Det handler tilsyneladende om at løbende panisk væk med hænderne over hovedet, eller gemme sig som et lille barn under skrivebordet. Hvis man endelig skulle få mulighed for at gribe ind, anbefales det for eksempel at bruge en saks (!) til at forsvare sig med. Skide god idé, hvis man kigger ned i løbet på en AR-15.

Med andre ord er de amerikanske myndigheder i gang med at konditionere befolkningen til en tid efter de kommende våbenforbud. Det nærmer sig snart de helt groteske forhold i Danmark, hvor man absoult intet må gøre for at forsvare sig mod voldsforbrydere eller indbrud i eget hjem. Her er de officielle råd jo også at lægge sig fladt ned, føje den kriminelle og om nødvendigt lade sig slagte som et dyr. Skulle man fristes til at gøre modstand (selv med en saks!) kan man være næsten sikker på en fængselstraf og erstatning til den stakkels voldsmand. Jeg håber amerikanerne lykkedes at få reddet den nuværende gun-control storm af, og bevarer deres selvrespekt og fornuftige ret til at beskytte sig selv og andre.