Uriasposten shamer markedskræfterne

Uriaspostens Kim Møller har med vanlig underspillet ironi postet en nyhed, som skal illustrere velsignelserne ved den såkaldte multikultur

_slettet_bruger_1361 Ikke angivet,

16/08/2011

Uriaspostens Kim Møller har med vanlig underspillet ironi postet en nyhed, som skal illustrere velsignelserne ved den såkaldte multikultur. To McDonalds-restauranter i Sverige tilbyder en såkaldt ramadan-menu, og den historie har Kim Møller valgt at poste på sin blog - under kategorien "apologi".

Man må formode, han mener, at det er skidt, at McDonalds på denne måde vil lefle for den såkaldte multikultur, og man må formode, at han finder det problematisk, at McDonalds vælger at tilbyde sine kunder det, de efterspørger.

Når danske erhvervsdrivende i slutningen af januar/starten af februar henvender sig særligt til fans af NFL med tilbud om alt muligt Superbowl-relateret - mad, merchandise osv. - er det formentlig, iflg. Kim Møller, blot et fint og uproblematisk supplement til dansk/vestlig kultur - til trods for at angiveligt 65% af spillerne i NFL er sorte , - mens "de sortes kultur" er skyld i, at hvide deltog i optøjerne i England.