Troværdighed frem for alt

Min storebror, som er medlem af SF, forstår ikke, at vi i Liberal Alliance går ind for mere Lars Løkke

Søren Søltoft Holmboe,

07/11/2010

Min storebror, som er medlem af SF, forstår ikke, at vi i Liberal Alliance går ind for mere Lars Løkke.

Han mener, at vi burde melde ud til den siddende regering, at vi peger på Helle Thorning som statsminister, såfremt vi ikke får politikken, som vi vil have den.

Men hér er det vigtigt, at vi i Liberal Alliance fortsat melder klart ud:  Som et liberalt parti, vil vi altid pege på en borgerlig ledet regering, når alternativet er en socialistisk ledet regering.

Vi i Liberal Alliance ønsker ikke mere Lars Løkke.  Vi ønsker ganske enkelt mindre Lars Løkke, mindre Pia K. og mindre Lene Espersen og mere Borgerlig Liberal politik og fornuft i den danske regering. Vi kan og vil ikke lægge stemmer til et finanslovsforslag, der ideologisk set er socialdemokratisk.

Det er vigtigt for os at sende et stærkt signal til alle vælgere om at en stemme på Liberal Alliance ikke = mere Lars Løkke. 

Vi vil ikke være med til at stå for mere af den samme politik, som er blevet ført frem til i dag. Vi vil have de tiltrængte reformer og vi vil have skatterne væk. For det er det, Danmark har brug for, hvis vi skal kunne beholde og tiltrække arbejdspladser til Danmark.

Vi trækker os fra forhandlingerne for at vise de såkaldte borgerlige partier, at vi ikke går med på at føre reaktiv politik. 

Hvis vi havde de afgørende mandater, ville vi kunne hjælpe Venstre og De Konservative med at føre Borgerlig Liberal politik. Men så længe de er afhængige af DF, kommer vi ikke langt med en borgerlig regering.

Det er faktisk ganske enkelt.  Det er ikke fordi, vi ikke vil samarbejde. Vi ønsker bare at opføre os troværdigt overfor Danskerne. 

Så kære storebror. Her kan du se, at vi mener det, vi siger.

Mvh

Søren Søltoft Holmboe

Folketingskandidat for

Liberal Alliance i Sydjylland

Kilde: