Trentemøller nomineret til en amerikansk Grammy

Siden sommerens Roskilde koncert hvor Anders Trentemøller med et imponerende liveshow og et elegant overblik tryllebandt en fyldt Orange Scene, ha...

Ikke angivet Ikke angivet,

04/12/2009


Siden sommerens Roskilde koncert hvor Anders Trentemøller med et imponerende liveshow og et elegant overblik tryllebandt en fyldt Orange Scene, har ventetiden til danskerens andet udspil været lang for de mange fans verden over.

Mens vi venter, kan vi glæde os over at Trentemøller er blevet nomineret til en af de fineste priser der findes, nemlig den amerikanske Grammy. Trentemøller er nomineret i kategorien ”Best Remix”, for han fabelagtige remix af numret ”No You Girls” fra skotske Franz Ferdinand. I kategorien er han oppe i mod navne som Dennis Ferrer og ikke mindst den ekstremt succesfulde producer og dj, David Guetta.

Trentemøllers sidste album ”The Last Resort” solgte over 30.000 eksemplarer i DK og bragte ham verden rundt med sit live show, hvor han som bekendt fik opbakning af Mikael Simpson og Henrik Vibskov. Siden da, har han udover at passe sin omfattende dj karrierer, været i fuld gang med at færdiggøre hans længe ventede andet studiealbum, som med alt held lander en gang i det nye år.
 

Kilde: