Tonen i debatten - eller hvor er multikulturalisterne blevet af?

Som vi alle ved har "tonen" igennem årene været et jævnt  tilbagevendende kritikpunkt fra det gode og rigtige Danmarks, multikulturalisternes, side...

Michael Hammers,

25/11/2012

Som vi alle ved har "tonen" igennem årene været et jævnt  tilbagevendende kritikpunkt fra det gode og rigtige Danmarks, multikulturalisternes, side mod indvandrerkritiske danskere.  Den helt store "tone-event" skabte multikulturalisterne i år 2000,hvor man lancerede en annoncekampagne i landets store aviser. Kampagnens navn var: "Vi er flove over at være danskere". 1000 mere eller mindre kendte danskere - politikere, journalister, forfattere, skuespillere, mfl. - havde sat deres navn under annoncen.Årsagen til  deres flovhed var den indvandrer- og islamkritiske holdning mange almindelige mennesker tillod sig at give udtryk for. En kritiskhed som de 1000 flove danskere kaldte racisme! En anden mindre, men dog også betydende  "tone-event" var da 12 kendte forfattere i en artikel i Politiken i 2005 med overskriften: "Det er på tide, vi siger fra!" fastslog, at tonen i den danske indvandrer debat var nedsættende overfor alle muslimer i Danmark.De 12 opfordrede derfor alle ”anstændige” danskere til at bekæmpe indvandrerkritiken, der som de sagde splittede samfundet i et ”dem” og et ”os”.

Der er løbet meget vand i åen siden da, som det hedder. I dag er også muslimer åbent begyndt at fremsætte deres holdninger i det offentlige rum. Det er altså ikke længere kun imamer og andre ledende muslimer, der giver lyd fra sig, men også den brede masse af muslimer har fået stemme. Denne masse har multikulturalisterne altid forsvaret overfor kritiske danskere, de såkaldte racister, og kaldt dem: De moderate muslimer.Når mere eller mindre anti-demokratiske, anti-danske og anti-jødiske udsagn og/eller handlinger igennem årene er kommet til offentlighedens bevidsthed, har multikulturalisterne slået det hen med, at der var tale om en absolut minoritet blandt muslimer. En lille hård kerne, som man under ingen omstændigheder kunne generalisere fra til alle muslimer, eller bare til mange muslimer. Multikulturalisterne i Danmark og den vestlige verden har ligefrem opdigtet et begreb, der skal adskille de påståede få rabiate muslimer fra den store masse bestående af næsten alle muslimer. Det er begrebet: Islamister. Altså opererer multikulturalisterne med to grundbegreber i relation til muslimer: 1) De moderate muslimer, dvs. de demokratiske, som tæller langt de fleste muslimer, og 2) islamisterne, som er de absolut få ekstreme og fjendtligsindede muslimer.

Det interessante er selvfølgelig at konstatere, at der ikke er skyggen af empiri, dvs. erfarings baserede fakta, bag multikulturalisternes to grupper.  Begrebet moderate muslimer har man antaget lige ud af den blå luft og bruger det til at slå kritiske danskere oven i hovedet med og til at sætte sammes påståede racisme i relief. Det andet har man opdigtet for at kunne placere de anti-demokratiske kræfter, som fra tid til anden har været så åbenlyse, at man ikke har kunnet kalde folk racister for at påpege deres eksistens.  Men som sagt: Den brede masse af muslimer er begyndt at udtrykke deres holdninger og det viser nogle tendenser, der peger stik i mod multikulturalisternes påstande og begreber.

Dette fik  vi f.eks. et indtryk af forleden da Fatih El-Abed fra SF og det multikulturalistiske DRs mellemøsten "ekspert" understøttede en pronazistisk og antijødisk kommentar på sin facebook side, men ikke mindst med de reaktioner, der fulgte i kølvandet på Pia Kjærsgaards opfordring til et folkemøde til støtte for Israel for nogle dage siden. Her et udpluk af de kommentarer dette gav anledning til på hendes facebookside fra den brede masse af muslimer, de såkaldt moderate muslimer:

"Bilal Tunesier Pia K din fede so gå over og stik en pind op i dig selv din fucking lille
kælling hvor mange tror dsu der møder op ?

Bilal Abou Chaker Pia din fucking møgluder

Eldar Lipo Pia k din so heil hitler for de 6-8 millioner jøder han jordede

Hacimer Celik Pia Kjærsgaard du skulle seriøst druknes i noget jøde pis!!

Hamza Awad Jeg giver skylden til hitler ! Han sku havde dræbt hele jødens
generation og ikk halvdelen

Bara Yusif Hvis hun godt kan lide det klamme land sp ka. Hun jo bare flytte
der over og så er vi fri for den klamme møgso!!

Mohammad Jamil  Hitler Heil for
legenden Hitler bare en skam han ikk dræbte alle jøder

Katjah El-sammar Håber hun blir dræbt på SAMME DAG inshallah !!!!

Hicham Ahmad Pia jeg har hørt at du har så ondt i røven efter en ”perker”
gav dig den i nulleren da du var ung. Du var forelsket i ham, men han gav dig
fingeren. Derfor kan du ikke lide os længere. Efter min mening synes jeg du
skal hænges, og blive slagtet ihjel.

Mohammed Shakur Vil kun støtte dem med ovne og gas, så de kan blive
udryddet, din sharmutaaaa

Dzenana Bacic Pia din kælling, håber nogen udsætter dig for det som det
palænstinas folk bliver udsat for! Du ber nærmest om at blive skudt med den
status. Stupid ass bitc

Ali El Kandusi Hva forskellen på en israeler og et løg? Du kan hakke jøden i stykker uden at få
tårer i øjnene, 

Nabil Hussein Durumrulle Hvorfor dræbte Hitler ikke alle jøder? Så andre i verden kunne se hvorfor han gjorde som han nu gjorde."

Jeg har fulgt indvandrerdebatten tæt gennem flere år og har aldrig oplevet noget lignende! Der er tale om det mest infame jødehad, som kun har sin lige i 1930'ernes nazisme. En ren, en rå og oprindelig racisme langt grovere end den FNs polerede konventioner er skruet sammen til at ramme - altså islam- og indvandrerkritikken.  Herunder er der tale om ren tilsvining og mere eller mindre latente dødstrusler og dødsønsker udtalt  til en demokratisk person, Pia Kjærsgård, der fremsætter sine synspunkter på lovlig, demokratisk vis.

Og her er det så man må spørge:  Hvor er de henne - de flove over tonen i debatten? Hvor er de henne - multikulturalisterne? Hvor er disse fortalere for den gode tone? Hvor er deres fordømmelser for racisme og anmeldelserne for samme?

Hvor er de: Klaus Rifbjerg, Carsten Jensen, Klaus Rothstein, Margrethe Vestager, Poul Nyrup, Ib Michael,  Georg Metz, David Trads, Mette Winge, Kirsten Thorup, Tim Jensen, Eva Smith, Rune Engelbredt Larsen, osv., osv.? 

Ja, hvor er de mon disse ansvarlige for den ulyksalige indvandring til Danmark af mennesker fra den 3. verden, der hverken gider eller evner demokratiet? Svaret er, at disse åh så gode, åh så rigtige mennesker, som de kujoner, de rettelig er, har stukket halen imellem benene og er krøbet i skjul og kun tør møde os og realiteterne med en larmende tavshed.

Kilde: