Tom retorik fra en selvfed fagbevægelsestop

"LO's formand, Harald Børsting, sagde fra talerstolen, at dagen er historisk

Peter Bjørn,

02/02/2011

"LO's formand, Harald Børsting, sagde fra talerstolen, at dagen er historisk. - Vi vil kæmpe for efterlønnen. Statsministeren siger, at vi ikke kan låne til velfærd. Det er flot, at han har indset det. At man ikke kan bruge penge, man ikke har, til skattelettelser og privathospitaler, siger Harald Børsting."


Billig, tom retorik.

Istedet for at rase over ubetydelige skattelettelser (hvis modtagergruppe er sat komplet ud af proportioner af fagbevægelsens propagandaorgan 3F's kampagner de seneste år), kunne fagbevægelsens elite bruge deres tid, ord og mange penge, som de ellers bruger på markedsføring af sig selv og signalering om tabte sager i medier og annoncespalterne, på mindre svulstig retorik og istedet arbejde mod faktisk at bedre arbejdernes kår med konstruktive initiativer og mindre giftig retorik.

Som fx. at nedsætte skatten på *arbejde*, så *arbejderne* har mere til sig selv når månedslønningerne indløber.

Men nej, de vælger at gøre efterlønnen, som reelt er (og blev indført med samme hensigt) en kasseringsordning for det grå guld, til deres kampsag. De brokker sig over privathospitaler, som klonet ud af SF's retoriske brugerhåndbog.

Det skriger til himlen.


"Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har skrevet til ham. Statsministeren foreslår, at han skal tale til stormødet. Men det er blevet afvist af Harald Børsting. - Lad os give Lars Løkke en klar besked: Lars Løkke, vi siger nej til at afskaffe efterlønnen. Danmark har råd til velfærd, siger Harald Børsting."Et klart eksempel på venstrefløjens debatvillighed - debatten er kun til for at man kan rygklappe sine egne. Ingen holdninger er tilladte uden at de er clearet af centralkomiteen. Ingen brud med dogmatikken er velkomne. Man kan jo ikke have at undersåtterne for fagbosserne begynder at tænke urene tanker...

http://www.business.dk/arbejdsmarked/regeringen-skal-vaek-ikke-efterloennen

Kilde: