Tillykke soholdere " Ignorer den befolkningshetz.

 det er helt ude i hampen, at at de danske soholdere skal kritiseres for deres store avlsarbejde, hvor der virkelig kommer menge fødte grise pr so

mads schmidt eriksen,

19/05/2010


 det er helt ude i hampen, at at de danske soholdere skal kritiseres for deres store avlsarbejde, hvor der virkelig kommer menge fødte grise pr so. Det er der ingen , der med respekt for sig selv skal kritisere.-At bare er den almindelige hetz mod landbruget, det kan alle se.
 Men at vores Fødevareminister Henrik Høegh virkelig hopper på den limpind, er katastrofalt, men det tyder på, at det kun står planteavl i hans hoved" desværre " og ikke tænker ud over egen næsetip.Nu er der åbenbart ingen af de der kritiserer, der aner noget om hele avlsarbejdet og ingen ved , at der er noget der hedder ammesøer, hvor de får grisene før fravennet og derfor kan tage eet hold mere.
Hvis der er grise, der ikke kan tage mosten, eller fejler noget og ikke er  helt levedygtige, bliver de humant aflivet, hvor i mod det modsatte sker i naturen, hvor problemet er endnu større, sagt af  dyrenes råd prof. Peter Sanøe,hvor de  kan lide voldsomt inden døden.-I setedet for at kritisere, burde landmændene have ros for det avlsarbejde, hvor de ud over mange grise, åbenbart i deres avlsarbejde har fået flere patter pr so og det arbejde fortsætter naturligvis og hvad angår konkurrencen på verdensmarkedet og alt for billigt kød på hjemmemarkedet, er der ingen vel uden om mange grise pr so.
Går soholderne til bankerne om lån, er det det første  de spørger op " Har i over 30 gr.pr årsso, for ellers ingen interesse.
For at det ikke skal være løgn, har de økologid´ske endnu større problemer med dødsfald, idet soen  lægger mange gr. ihjel.
Sopcialdemokrateb i EU Dan Jørgensen behøver ikke være kål Høgen og gå til EU, men udmærket kan minde EU om tyrefægtningen i Spanien og produktionen af Foei Gras( gåseleverpostej) i Frankrig. Det er dyrplageri så det klodser.-Nej. virkelig et tillykke harfra.

Kilde: