Thorning er dybt rystet, men det er vi andre også!

Helle Thorning citeres i Jyllands Posten for at være "dybt rystet", og hun mener at BT er kommet med "unøjagtigheder" i dækningen afhendes skattesa...

Christian Melgaard,

08/09/2011

Helle Thorning citeres i Jyllands Posten for at være "dybt rystet", og hun mener at BT er kommet med "unøjagtigheder" i dækningen afhendes skattesag.

Det er forståeligt nok, at Helle Thorning er dybt rystet, men det er forhåbentlig lige så forståeligt, at almindelige vælgere er mindst lige så rystede:

Rystede over at en statsministerkandidat kan have så meget rod i sine økonomiske sager, at der er basis for den ene skattesag efter den anden. Og jeg lægger her til grund, at der er tale om rod, hvilket Helle Thorning tidligere har indrømmet, og ikke snyd som dele af pressen hævder (?) 

Rystede over at en statsministerkandidat ikke vil kommentere og berigtige, når sagen i bund og grund udspringer af, at hun ikke som lovet lagde SKAT´s afgørelde frem da den forelå. Havde hun gjort det, ville der ikke være en sag - naturligvis under forudsætning af at det ikke er noget at komme efter.

Rystede over at vi midt i en valgkamp, hvor der er meget væsentlige økonomiske emner på dagsordenen, skal bruge oceaner af tid på noget så meningsløst som Helle Thornings skat. Og det er en kritik der retter sig både imod Helle Thorning (som ikke skulle have ladet sagen opstå) og imod journalisterne (som burde prioritere deres tid og stof bedre).