Thorning: B.T. forfølger os - Politik

Helle står med et interesant citat i BT

Gismo Ikke angivet,

08/09/2011

Helle står med et interesant citat i BT. Jeg kan ikke finde ud af om hun er blank eller om hun forventer at medier ud over BT gør det samme som sidst - Ingen ting!

1: Helle påstår at hun lagde alt frem for et år siden.

Fakta: Da sagen blev afgjort lagde Helle intet frem. Alt vi fik af vide var to linjer fra afgørelsen. Der var ingen dokumentation på at dette var fra afgørelsen. 

2: Alting er gået efter bogen.

Fakta: Når man benytter sig af et fradrag man ikke har ret til, er det ikke gået efter bogen. Tiden har været med Helle. Ellers var havde hun været tvunget til at betale et større beløb tilbage i skat.

3: Når Helle påstår at alt er gået efter bogen, er det også det?

Fakta: Helle og hendes mand fortæller gladeligt til medierne at de er en god kernefamilie samt at manden er stort set hver weekend. Samme historie til juristministeriet.

- Jeg har jo lagt afgørelsen fra Skat frem for et år siden. Den afgørelse var fuldstændig klokkeklar. Alting er foregået efter bogen, og det er foregået korrekt. Jeg har også et privatliv, og jeg udtaler mig af princip ikke om den slags spørgsmål. Jeg synes, det er meget privat, lød det fra Helle Thorning-Schmidt.

Tjaa... Bliver fantastisk hvis Helle bliver minister. Betyder bare at det i fremtiden er lovligt at benytte en hver mulighed for at undgå at betale skat. Nogle der sagde McD, Q8, Coca-Cola, Nestle...?