Thor turde..

Hørte radioavisen klokken 6

Ole L. Olesen,

04/12/2009

Hørte radioavisen klokken 6...
Minsandten om ikke (D)DR bragte nyheden om at Thor Petersen havde talt Rom midt imod på Venstres gruppemøde. Og han fik faktisk lov til at forklare sit synspunkt ganske fornuftigt.  ".. det KUNNE jo være at det ikke KUN var CO2, der påvirkede klimaet.."

..og den nyhed fik lov til at stå alene indtil kl. 7:00 - hvor (D)DR så havde fået hentet Berlingskes klimaredaktør ud af fjerene. Og så blev det selvfølgelig skudt ned, som det rene pjat - og en stor skandale, at han (Thor) kunne finde på at sige sådan noget kun 3 dage før det store topmøde.
Og det allerværste, tilføjede den indignerede redaktør, ville jo være hvis nogen "uden i verden" opdagede at danskerne ikke var enige. Han (redaktøren) er åbenbart helt uvidende om at der faktisk sker en hel del sjove ting på klimaområdet ude i verden for tiden.    
Skandalen er altså ikke indholdet af Thors ord eller mening, men at kan kunne komme til at kaste grus i det fine topmødemaskineri - og det vil jo være en stor skandale for alle de rettænkende klimadisciple

Og naturligvis stadig ikke et eneste ord om Clima-gate i (D)DR - selvom det egentlig ville have været oplagt i sammenhæng med ovennævnte historie.  

Kilde: