Thomas Blachman dejlig han er ærlig!

Normalt ser jeg ikke dette program og finde det spild af min tid, men her i lørdags var jeg over ved en af mine veninder og der var dømt hygge og j...

Lars Rex Mundi,

02/01/2011

Normalt ser jeg ikke dette program og finde det spild af min tid, men her i lørdags var jeg over ved en af mine veninder og der var dømt hygge og ja det bliv det også til, en masse film og vupti så var der hygge. En af dem som var til stede ville gerne se X Factor, som sagt så gjort. Jeg bliver virkelig overraskelig over de personer som have valgt at være dommer i dette program og specielt over denne person Thomas Blachman.  Hvor er det rart når et menneske er så ærlig og lige til som Thomas Blachman. Jeg har kun ros til overes for ham.  Jeg sad tilbage om tænke at det ville være rart hvis der var flere mennesker som ville sige tingen som de var i stedet for at pakke dem ind, fordi man er bange for at sår andre mennesker.  Når man af lige vel vil komme til at gøre dette når tingen kommer frem.  Man er da nød til at se tingen i øjen, hvis man ikke have nogen form for evner inde for en kunst som at synge eller andre kunstart, hvorfor kan man ikke være ærlig over for sig selv.

Åbenbart er vi vokse op i et samfund, hvor vi ikke kan klar nederlag og at sandhed kommer frem og kommer til at virke såren på os. Så vi får et knæk i vort alt for stolt ego som mange mennesker ikke har noget at holde det i. Men også at vi fortrækker at leve i en løgn om hvem vi er og hvor fantatiske evner. Kan dette være en af grunden til at så mange mennesker få medicine i mod angest som har sat sig i vor psyke eller at vi lider af depration i så stor stil som vi gøre.  Har det noget at gøre at vi ikke er i stand til at håndter sandhed. Sandhed er aldrig rar at få af vide. Men jeg vil heller fortrække at få sandhed end at lev på en løgn. Denne sætning høre jeg tit, men jeg tro i virkelighed ikke særlig mange mennesker har lyst til at få sandhed, men vil heller som mennesker lev i en tågedrøm i stedet for den virkelig verden. Ja den virkelig verden er brutal og hård og der er ikke nogen hvid ridder som kommer og dræber det onde.  

Jeg har også stor respekt for disse personer Anders Samuelsen, Ole Birk Olesen og  Simon Emil Ammitzbøll fordi de siger tingen som den er og ja på alle måder sandhed er aldrig rar at høre.  Jeg synes man kan lære meget af mennesker som har lyst og evne til at være ærlig. Jeg synes også det skal være mit nytårs forsæt at sige tingen som de er i stedet for at tænke på hvad andre måtte tænke om mig. Jeg synes det ville være rart hvis Thomas Blachman kunne være med til at inspirer andre til at gøre præcis det samme, nemlig at være ærlig og lige til.  

Kilde: