Tesla-boblen er bristet: Har kun solgt to biler i 2016 - Erhverv - LIVE

I februar blev der registreret 14 elbiler i Danmark i alt, og kun to af disse var af mærket Tesla

Ikke angivet Ikke angivet,

21/03/2016

I februar blev der registreret 14 elbiler i Danmark i alt, og kun to af disse var af mærket Tesla.Og det er faktisk de eneste Tesla-biler, der er blevet solgt i år i Danmark, mens der i fjor blev solgt omkring 2.800 Teslaer.

De høje salgstal fra 2015 kunne godt tyde på, at køberne har spekuleret i at købe de afdragsfrie elbiler, forklarer Torben Lund Kudsk. Og derfor ser tallene nu så sorte ud i det nye år.

Hvor er alle de gode og miljøbevidste købere dog smuttet hen? Det må da være nu, at de skal vise, at de mener hvad de siger. Vi kender dem jo alle sammen, om ikke andet så fra medierne. De her personer, der kan snakke stolpe op og stolpe ned om hvor vigtigt, det er at passe på miljøet. Men når de så har fået mulighed for stå bag deres ord, viser det sig, at de bare er som alle os andre, hvor prisen faktisk også betyder noget.

Tænk hvis man besluttede at lave det samme med vindmøllestrøm. Slutforbrugeren kom til at betale den reelle pris på produktet. Så tror jeg ikke vindmøllemarkedet ville overleve ret længe.