Terror anslag i USA forpurret.

Det drejer sig angiveligt om en bilbombe der skulle bringes til sprængning ved en juletræstænding, FBI forpurrede dog anslaget og anholdt den unge ...

John Larsen,

27/11/2010

Det drejer sig angiveligt om en bilbombe der skulle bringes til sprængning ved en juletræstænding, FBI forpurrede dog anslaget og anholdt den unge mand der under anholdelsen råbte...... "Allahu Akhkbar"

På sædvanligvis kan vi nu igen være chokerede, over at det er et medlem af Fredens og Tolerancens Religion(TM) der står bag et afværget terror attentat. Særligt en mand må nu igen føle sig skuffet over at appeasement ikke virker, Obama som nu har han rejst den islamiske verden rundt og fortalt dem hvor fredfyldt, god, sød og tolerant islam er, også er der endnu en muslim der forsøger at sprænge sig selv i luften med en masse uskyldige amerikanske statsborger.

Reagan sagde engang: "...Every lesson of history tells us that the greater risk lies in appeasement, and this is the specter our well-meaning liberal friends refuse to face—that their policy of accommodation is appeasement"