”Tea party” er udsat for grove fordomme

Deltagerne i det amerikanske ”tea party” er almindelige borgere med job og familie

Ikke angivet Ikke angivet,

26/03/2010

Deltagerne i det amerikanske ”tea party” er almindelige borgere med job og familie. Mange har ikke tidligere været politisk aktive, men nu har de fået nok af deres regering.

Almindelig sund fornuft tilsiger dem, at den førte politik er forkert og til skade for USA. De ønsker hverken offentlige stimuluspakker, overtagelse af skrantende virksomheder, offentlig indblanding i sundhedsvæsnet, kæmpe budgetunderskud eller en ubetalt regning, som vil blive efterladt til deres børn og børnebørn. Så derfor går de nu på gaden i protest.

Men mange forstår det ikke, og ”tea party”-deltagerne bliver beskyldt for alt lige fra at være voldelige og hadefulde racister til at stå i ledtog med bin Laden.

Nedenstående link er til et tv-interview med Michael Graham, som er forfatter til bogen ”That’s no angry mob, that’s my mom”. Michael Graham mener, at der findes fordomme om alle mennesker, der demonstrerer mod en omfattende statsmagt. For denne opfattes som god, og så må de som er imod den jo være onde, selvom der i virkeligheden er tale om omsorgsfulde og bekymrede mennesker, der protesterer på en velordnet og anstændig måde.

http://www.pjtv.com/v/3296/


Kilde: