Taxi tricket

Jeg læste lige den her beretning på et andet forum: Jeg ville normalt aldrig skrive, men i aften er jeg blevet så røvrendt at jeg håber at I kan ...

Ikke angivet Ikke angivet,

09/12/2012

Jeg læste lige den her beretning på et andet forum:

Jeg ville normalt aldrig skrive, men i aften er jeg blevet så røvrendt at jeg håber at I kan hjælpe mig. Please hjælp, så vores by kan blive et bedre sted at være i..!!

Klokken 04.00 steg jeg ind i taxa ved nørreport st. Under turen finder vi ud af, at jeg ikke kan bruge mit kort i taxa’en. Vi holder ind ved hovedbanegårdens hæveautomat, der desværre er lukket. Men vi aftaler det er okay, for jeg har kontanter derhjemme. En kvinde står desperat i julefrokost rush hour og prøver og få en vogn, og jeg siger, for ar være flink, at hun bare kan køre med, og så betaler jeg til sydhavnen hvor jeg skal af.
Da vi kommer til mig, siger taxachaufføren at jeg skal lægge noget i pant, mens jeg henter penge. Jeg foreslår mit kørekort, men han siger at det skal være min iphone han holder. Det siger jeg selvfølgelig ja til og løber op og henter kontanter der ligge lige på køkkenbordet - så det tager max 30 sekunder!! Da jeg kommer ned, er taxaen væk!! Jeg kan se den holder i lyskrydset og jeg løber alt hvad jeg kan efter den. Jeg når op til den, og banker på ruden, men da han ser mig kører han alt hvad han kan!! -med min f…. telefon og kvinden der sku mod Ishøj!!

Så jeg har behov for at finde kvinden fra ishøj! Måske kender du en, der kender en, der kender.............
Så kære søde kvinde der sku mod Ishøj. Hvis du har siddet i den taxa og har oplevet en uretfærdighed, så please skriv en besked til mig så vi kan finde den taxachauffør, der kører så sindsygt dårlig stil og snyder folk. Sammen gør vi verden til et lidt bedre sted at være i! Jeg giver en dusør på 500 kroner!
Please hjælp, så vi kan stoppe taxachauffører der snyder!!!..

 

Har i nogensinde hørt om noget lignende?

Kilde: