Tag et par år i ghettoen, multikulturalister!

Forleden havde BT fat i nogle af "dem med de rigtige meninger", dem, der ikke kan få indvandrere nok til Danmark

Ikke angivet Ikke angivet,

18/08/2015

Forleden havde BT fat i nogle af "dem med de rigtige meninger", dem, der ikke kan få indvandrere nok til Danmark. Det viste sig (og sikke da en overraskelse), at disse gode mennesker selv bosætter sig så langt væk fra indvandrertætte områder som muligt. De skal ikke nyde frugterne af den "multikultur", de ivrer så meget for. Nej, det har man da folk til!

I Den Korte Avis i dag (18/8) følger Poul Erik Andersen op på BTs artikel og fortæller historien om Dan Ritto:

"For ti år siden var Dan Ritto som medlem af Det Radikale Venstre en af tidens multikulturister, og han tog konsekvensen af sine holdninger og bosatte sig i Aarhus-ghettoen, Gellerupparken.

Efter det var Dan Ritto ikke radikal længere. Han er nu dybt engageret i islamkritisk debat, blandt andet som redaktør på netmagasinet Sappho.

I starten gik det rigtigt godt i Gellerupparken. Dan Ritto engagerede sig i det lokale foreningsliv og blev blandt andet næstformand for Multikulturel Forening, men efterhånden fandt han ud af, at det multikulturelle var ret ensidigt og dybest set handlede om en traditionel udgave af islam, hvor ikke-muslimer er undermennesker.

I et interview med Den Korte Avis har han blandt andet fortalt, at muslimerne kunne finde på at gøre ham opmærksom på, at der er forskel på dem og ham, og at han som ikke-muslim burde betale en ekstra skat til dem for at få lov til at være der.

Dan Rittos multikulturelle eventyr endte med overfald og politianmeldelse, og han blev til sidst i ordets bogstaveligste forstand stenet ud af Gellerupparkens multikulturelle paradis."

("...at han som ikke-muslim burde betale en ekstra skat til dem for at få lov til at være der." Den lader vi lige stå et øjeblik.)

Og så pointen:

"BT's multikulturister såsom blandt andre Stine Bosse skulle tage og følge Dan Rittos gode eksempel og bosætte sig i for eksempel et par år i Gellerupparken eller i et af de andre multikulturelle områder såsom Mjølnerparken.

Det ville i høj grad berige og højne debatten, hvis hun og de øvrige multikulturister havde blot et minimum af begreb om, hvad det er for en multikulturel virkelighed, de fabler om."

Så sandt, som det er sagt!