Sydenergi smadrer mit liv

Jeg har i en længere periode nu, modtaget regninger fra Syd Energi på op til 11

Ikke angivet Ikke angivet,

14/12/2010

Jeg har i en længere periode nu, modtaget regninger fra Syd Energi på op til 11.520 Kr, for strøm i boligen på Borgergade 81 F, i Glejbjerg.
Da jeg fraflyttede adressen her, blev der lavet en ny lejekontrakt hvori mit navn var fjernet, så jeg ikke havde adresse på stedet mere.
Jeg har ikke boet på den adresse i et år, men alligevel sender de regningen til mig. Jeg har prøvet at kontakte dem, men de siger at det skal mig og min gamle samlever selv finde ud af, nu ligger det sådan at jeg ikke snakker med manden mere, da denne er stjerne psykopat og gentagende gange har banket mig.
Sydenergi nægter at lytter til mig, og jeg modtager endnu en regning med rykkergebyr, og med både mit og Jens´navn på, ikke så smart da jeg boede i studiebolig, og fik boligstøtte fordi jeg var alene på det tidspunkt. 
Men Sydenergi bliver ved, denne gang tager jeg drastiske midler i brug, og sender alle regninger, samt en bopælsattest til Sydenergi i et anbefalet brev, men endnu engang helt uden held. Sydenergi sender det hele retur i en anden kuvert. 
Idag har jeg så modtaget endnu en skrivelse om at jeg skal afdrage pengene eller også vil jeg havne i RKI, endnu engang står jeg totalt uforstående og kan ikke forstå hvorfor jeg skal betale for strøm jeg aldrig har brugt...

Kilde: