Svar til Holgers Svar til Trads

Jeg kan godt følge Holder K

Isabella Balkert,

16/11/2015

Jeg kan godt følge Holder K. Det er besynderligt at Trads' stemmer Nej, når Trads ellers altid stemmer forkert, men jeg er i modsætning til Holger, uhyre tilfreds med at Trads for en gang skyld stemmer rigtigt.


At Trads i vanlig stil ikke kan forklare sit Nej for andre end sig selv, det er der ikke noget nyt i.
Hvad der endnu mere besynderligt, er at Holger forestiller sig, at man kan overtale folk til at stemme Ja ved en folkeafstemning, efter den samme løgnagtige devise man har brugt hos EF/EU tilhængerne siden 72.


Der er ingen fornuftige mennesker der tror på Holger K's vrøvl om at man med et Nej til at afvikle retsforbeholdet, efterfølgende vil få en dårlig aftale med Europol. Et Ja til afviklingen af retsforbeholdet, er ikke et kondom, der kan forhindre en dårlig.

 
EU vil givet være interesseret i at Danmark er med i Europol, så langt hen ad vejen det kan lade sig gøre, vi er trods alt Europas trinbrædt. At EU tilhængernes anbefaling af Europol, står i slående kontrast til den magtesløshed Europol har udvist i forhold til Schengen, er ikke en anbefaling der virker overbevisende og hvis vi overhovedet skal tale om pædofili, så kom de sidste afsløringer af pædofilringe i Europa fra Interpol, og den verdensomspændende Katolske pædofilring er der ingen der ønsker at røre ved.


Europol har ikke magtet at skride ind mod den øgede kriminalitet der er vokset frem efter Schengen, og selvom ingen EU tilhængere vil indrømme det, så har Schengen på alle måder, været en uoverskuelig forbandelse for hele EU.

 
Østeuropa er blevet transitland for den Russiske Mafia, og Østeuropæisk kriminalitet, har spredt deres aktivitet til hele europa.


Det er ren og skær stædighed fra EU's side at man ikke vil retablere en ordentlig grænsekontrol, fordi EU tilhængerne, helt hysterisk, opfatter Schengen som hjertekammeret i det Neuropa, Europas befolkninger i øvrigt ikke ønsker sig.


At Holger tror han kan stå og rasle med de 22 tilvalgte retsakter, som en anden katteejer rasler med sit tørfodder, for at hente katten hjem - Det er latterligt, og det er det især, fordi Holger kun vil foregøgle os, at de 22 tilvalgte retsakter ”faktisk giver rettigheder, end han vil uddybe hvad de drejer sig om.


Hvad vi, kan fortælle Holger, det er at SF længe siden mistet sin troværdighed, når det gælder EU, fordi vi siden 1992, har måttet sluge løgn på løgn fra SF.


At SF stillede sig sammen med EU tilhængerne, forud for folkeafstemningen i Maj 1993, hvor man kom med den totale absurditet, at det var nødvendigt at begrænse Danmarks udenrigspolitiske indflydelse - Det siger en del.


Så selvom Holger, klogeligt ikke repeterer de andre partiers trusler, om at Danmark med et Nej vil blive en isoleret ø uden for Europol, så kan han alligevel ikke bare sig for at påstå, at det er et spørgsmål om, hvor tæt dette samarbejde kan blive, og at man vil risikere at få en dårligere løsning, end den man ville få med et sikkert fuldt medlemskab.


Og her afslører Holger K. så, hvad afviklingen af Retsforbeholdet i virkeligheden drejer sig om. Det drejer sig om at blive et fuldgyldigt medlem af det ti fold forbandede EU, hvor Merkel som EU tilhængernes ubestridte og altid uimodsagte leder, udlever Hitlers våde drømme om det tredje rige - Der ser ud til at kunne gå i opfyldelse, hvis vi skrotter retsforbeholdet.


At der er ret mange og rimeligvis også et flertal, der ikke finder det er en god idé, viser at folketinget i ren magtbrynde og misbrug af deres repræsentative flertal, har ramt helt ved siden af skiven. Folketinget har været vant til at skalte og valte med den danske befolkning efter forgodtbefindende, og det har skabt en politiker lede.


David Trads har selvfølgelig ikke ret i at asyl- og indvandringspolitikken burde have været tilvalgt. De fleste danskere finder ikke at det er rimeligt at Merkel først slår ud med armene og inviterer horder af migranter til Tyskland, for efterfølgende at bestemme hvor mange af dem, andre EU lande skal modtage. Og det skal hun slet ikke, hvis de flygtninge, hjælpsomme danskere har hjulpet fra Tyskland, gennem Danmark og til Sverige, kommer retur til Danmark.


Det hjælper ikke Holgers sag, at pege fingre af nyttige idioter, når Holger og SF med deres ukritiske EU medløberi, selv er blevet en del af EU's nyttige idioter, der aldrig mere siger Nej til EU.
Mon det har noget at gøre med SF's tætte tilknytning til Steen Gades EU Fascistiske flagskib, Nyt Europa, der gennem EU nævnet, og EU tildeles yppige midler til alle SF's kampagner, så længe det drejer sig om at fremme meget mere EU og meget mindre Danmark?


At mulighederne for en fælles flygtninge politik, fuldstændig forsvinder ved et Nej, vil fremme et Nej. Holgers uønskede julegaver til danskerne, der består af et tilvalg af Dublin-forordningen og Eurodac, frister ikke. Danskerne ikke have den slags julegaver, og de vil slet ikke give et EU fascistisk folketing, Carte Blance til at stemme Ja til stort set alt hvad EU disker op med fremover. Vi har fattet hvad vi kan forvente os i fremtiden, hvis vi skulle være så dumme at stemme Ja og Lars Løkkes løfter stoler vi ikke på.


Om Trads ønsker sig tilbage til sin ungdoms afdankede EU fanatiske politikere, frem for de EU fanatiske levebrødspolitikere vi har i dag, det gør ikke den store forskel. Løgnene er ens og bedraget er det samme.


Det handler stadig om den Pie in the Sky virkelighed, EU tilhængerne ånder og lever for med fødderne plantet solidt i skyerne.


Den voksende skepsis mod EU, som danskerne for ikke at sige alle de Europæiske landes befolkninger, giver stadig tydeligere udtryk for, kan og vil de ikke høre, og det er her strudsen er, Holger. Det er de danske EU tilhængere, der i en ren strudseparade, stikker hovedet i sandet, så de hverken kan høre eller se, at stadig flere Europæere vil du af EU.

 
EU modstandspartierne i de fleste EU lande er i uhørt vækst. England forbereder sig på et Brexit. Der er folk i Tyskland der taler om Deuxit, og Grækere taler om Grexit. Flere millioner mennesker i alle aldersklasser, har demonstreret mod Merkel og EU i Italien, Portugal og Spanien. Marine Le Pen kan ende med at blive Frankrigs nye præsident, efter hun har sparket sit nazistiske ophav ud af partiet.


Sveriges Demokraterne kan meget vel vinde næste valg i Sverige, hvor svenskerne har fået nok. I Finland har EU tilhængerne uhørt fremgang og Polen har lige valgt et temmelig EU skeptisk parti. I Danmark, der altid kommer haltende bagefter, er man i færd med at formulere to EU modstandspartier.


Forlader England EU, vil de vise vejen til fremgang og samhandel med hele verden og hvis Danmark forlod EU, så ville de danske farvande igen tilhøre de danske fiskere, så man ikke længere skulle diskutere fiske kvoter med EU, og landmændene skulle heller ikke længere straffes for en god høst og masser af mælk.


Danmark kunne nemt gå på verdensmarkedet med de anerkendte danske fødevarer og klare os bedre der, end i det EU medlemskab, vi betaler for med vores velfærd – Du tør sikkert ikke tænke tanken Holger, men jeg tror Danexit bliver Danmarks fremtid.


Foden under eget bord og i samhandel med hele verden, fuldkommen som før i tiden, og før EF og EU, måske med en samhandels aftale med EU, så længe det varer, og ellers er verden ganske enkelt vores østers, væksten sker alle andre steder end i EU.

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/holgerknielsen/ECE8214057/David-Trads-besynderlige-nej/

Kilde: