Sterilisation hund - vi gør det for din hund!

Der kan være flere grunde til en hunds sterilisation - derfor vil vi gerne stå for din sterilisation hund - vi gør det trygt for dig

Byens Dyreklinik,

11/02/2013

Der kan være flere grunde til en hunds sterilisation - derfor vil vi gerne stå for din sterilisation hund - vi gør det trygt for dig. Generelt set er sterilisation ikke et indgreb der er nødvendigt i al almindelighed, men det kan sommetider være den eneste rigtige løsning.

Når din hund skal steriliseres, er det vigtigt at du føler dig tryg ved indgrebet, for din hund kan mærke hvordan du har det. Når du har truffet beslutningen angående sterilisation af din hund, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få en indledende dialog, der kan afklare eventuelle tvivlsspørgsmål

Eftersom det er en "et vejs" beslutning er det vigtigt at du er fuldstændigt afklaret, da indgrebet ikke kan føres tilbage. Der kan jo være flere grunde til en sterilisation af din hund og derfor er det netop så vigtigt, at du føler dig helt tryg ved at indgrebet skal foretages. Det er jo for det meste at betragte som et familiemedlem, der skal have foretaget en operation, ikke sandt?

Hvis du er helt afklaret med at få steriliseret din hund, er det såmænd bare at række ud efter telefonen, så skal vi nok hjælpe dig videre i processen omkring "hvor, hvornår og hvordan". Et gammelt ordsprog lyder således: "Hunden er menneskets bedste ven" . Såfremt du har truffet en definitiv beslutningen om sterilisation af "vores bedste ven", så er vi det rette sted at medbringe før omtalte ven! Vi har ekspertisen, erfaringen samt rutinen i at udføre sterilisation af hunde, så kom trygt og roligt til os når det er tid! 

Kilde: