Steen Gades EU Lobbyisme Projekt Nyt Europa - Samarbejder med fremstående personer i pressen

Se lige her hvordan SF's Steen Gades, EU lobbyisme projekt - Nyt Europa - Samarbejder for det danske flygtninge projekt, med med bl

Isabella Balkert,

11/11/2015

Se lige her hvordan SF's Steen Gades, EU lobbyisme projekt - Nyt Europa - Samarbejder for det danske flygtninge projekt, med med bl.a.Søren Jessen-Petersen tidligere vicehøjkommissær i FN´s Flygtningehøjkommissariat, Anna Gaarslev Europa- korrespondent hos DR og De Radikale og Politikens Anders Jerichow.

Man kan spørge sig selv, hvad DR's Anna Gaarslev, der er Europa-korrespondent for DR, laver her,  og om hun overhovedet kan levere en ikke indoktrineret version af EU's gøren og laden med sin tilknytning til Nyt Europa - PÅ DR. Hendes præferance er under alle omstændigheder klart for EU.

Og hvad Søren Jessen-Petersen, tidligere vicehøjkommissær i FN's Flygtningehøjkommissariat, laver i selskab med Nyt Europa folk?

Det er det magtcentrum af Radikale og Steen Gades og SF's EU lobbyisme, der gennem Nyt Europa, der får tildelt millioner til EU lobbyisme i Danmark hvert år - Så man kan forføre danske politikere, og hvem som helst, til EU's, SF's og de Radikales flygtninge agenda.

Man fører sig frem med godhedens stemme igen, igen. Og man har åbenbart altid råd til at gøre det prestigefyldt og gratis for deltagerne. EU, eller rettere sagt, EU's befolkningers skattepenge, betaler for det.

Her er hvad man kan komme til at arbejde med i workshoppen:

EU for Flygtninge - Man hidkalder således alle, der er for Flygtninge til Europa, til at udstyres med EU spækkede holdninger til Flygtninge og EU.

Man spørger: Hvilket Tema ønsker du at arbejde med i workshop sessionen? - Men reelt vælger man måske bare, hvor man bedst kan indoktrineres til meget mere EU, under foregivende af at deltage i et humanistisk projekt for flygtninge.

Vælg dine tre prioriteter. Det er ikke en forudsætning, at du forud for konferencen har viden om workshop-temaet.

1. Flygtningepolitik - Hvordan bør EU håndtere flygtningestrømme i fremtiden?  
2. Menneskerettigheder & EU-lov - Hvad er EU´s udfordringer?
3. Moral - Hvorfor har EU et moralsk ansvar?

Dette er et af de såkaldte EU Jugend projekter, der skal fremme et engagement i Nyt Europa og EU.

 

Inden konferencen modtager du en konferencepakke med forberedelsesmateriale (eks. korte artikler, små videoer), som giver dig en indføring i dit workshop-tema. *Da workshoperne har et begrænset antal pladser, kan vi ikke garantere, at alle får opfyldt deres 1. prioriteter. Tilmeldingen sker efter først til mølle-princippet.


Eller rettere sagt - Det går ikke noget du ikke ved noget, vi indoktrinerer dig på forhånd med det materiale vi sender dig.

Først til Mølle - Er et come on, der skal få folk til at reagere hurtigt. 

Nyt Europa arbejder i skjul, og henvender sig kun til folk der allerede er  halvt inde i varmen, fordi det er så nemt at påvirke dem til at gå helt ind i varmen i Fort Europa projektet Nyt Europa. Hvor SF og De Radikale, sammen med fremstående personer i pressen, går hånd i hånd for at lokke unge mennesker til at bakke op om endnu mere EU, gennem målrettet indoktrinering fra Nyt Europa.

Indoktrineringen foregår d. 24 November - Altså kort tid før Folkeafstemningen om retsforbeholdet, og lur mig om man ikke netop vil forsøge at lokke alle kursusdeltagerne til at stemme ja til afviklingen af retsforbeholdet, for flygtningenes og det såkaldte moralske EU skyld?

https://www.facebook.com/events/453486734843705/

Kilde: