Statsbibliotekerne udlåner bøssefascistiske propagandasange for skatteydernes penge

Politiken har i dag en artikel om endnu en statsfiasko i form af de skatteyderfinansierede bibliotekers netmusikudlåning

Ikke angivet Ikke angivet,

22/11/2010

Politiken har i dag en artikel om endnu en statsfiasko i form af de skatteyderfinansierede bibliotekers netmusikudlåning. Det er som bekendt ikke første gang, at staten spilder skatteydernes penge på ligegyldige initiativer og kommer derfor næppe som nogen større overraskelse for nogen.

Det er derimod yderst interessant (og meget skræmmende), at statsbibliotekerne åbenbart gør alt for at skilte med indoktrinerende propaganda lavet af en af 70´ernes mest fremtrædende danske bøssefascister.

På fotoet, der supplerer artiklen, ses et gult pladecover med titlen "Bøsse". Coveret forestiller to nøgne mænd, der svanser og svinger sig i et yin / yang-tegn med tydelige homoerotiske undertoner. Pladens indhold er noget af det mest rabiate propagandamusik, der nogensinde er udgivet inden for den bøssefascistiske musikgenre og bliver altså nu udstillet og udlånt for at indoktrinere og omskole danske drenge til revolutionære bøssesoldater.

Her følger et par eksempler, så I selv kan tage stilling til, om I ønsker, at jeres skattekroner skal gå til denne slags musik:

Hvordan kan du vide, du ikke er bøsse ; Pædofili-blues: Til en mandschauvinist ; Kampsang