Står du ved en skillevej?

Sponsoreret indhold

180Graders Redaktion,

04. januar 2022

Det kan være, at du er kommet til et sted i livet, hvor du ikke rigtig kan kende dig selv længere. Det kan ske i mange forskellige tidspunkter i livet. Måske når man er ung, er flyttet til en ny by og skal finde sit nye jeg. Det kan også ske, når man er ældre, har været gift i lang tid, er blevet skilt og skal til at stå på egne ben. Det kan ramme os alle, og det kan være svært at finde fast grund at stå på. Det behøver der heller ikke altid at være lige med det samme - altså fast grund. Nogle gange må man gerne komme ud, hvor det gør lidt ondt, og man kan mærke, at man lever. Hvis du skal have hjælp til det sidste skub i forhold til, hvor du kan udfordre dig selv, vil vi her komme med nogle forslag.

Date anderledes

Uanset hvor mærkeligt det kan lyde, så kan det være en rigtig god måde at lære sig selv at kende på. Du kan udvide din horisont. Det kan for eksempel også være ved, at man søger bolleven eller måske skal man prøve noget helt nyt, hvor mand søger mand. Man behøver ikke være dømmende, og det kan være, at du aldrig helt har fundet din seksualitet, og det du egentlig tænder på.

Faldskærmsudspring

Hvis du virkelig trænger til at mærke, at du lever, så foreslår vi faldskærmsudspring. Det vil give dig det vildeste adrenalinsus, og det er en følelse, du aldrig vil glemme. Det er et minde for livet, og det kan nærmest føles som at blive født på ny.

Træn op til noget vildt

Hvis du har svært ved at finde dig selv, kan det være en god ide at sætte sig et mål. Det kan sådan set være hvad som helst. Måske det skal være et marathon, et stort vægttab eller noget helt tredje. Det handler om, at du kommer ud, hvor du skal presse dig selv til det yderste. Det er oftest helt derude, du mærker, hvem du egentlig er.

Rejs væk

Det kan være en rigtig vild oplevelse at tage ud og rejse alene. Man får tid til at tænke over tingene. Derfor kan det være en god ide at rejse væk alene i måske 1, 2, 3 måneder. Hvad ved vi? Så lang tid du føler, du kan hive ud af kalenderen. Det kan være en form for selvransagelse.

Vi håber, at du kan bruge nogle af vores råd. Tag det som du føler, du kan bruge. Og ellers er det vist bare at sige held og lykke med livet fremover