Spørgsmålet jeg venter på...

Nu har jeg siddet og set nyheder på tv de sidste par aftener om flygtninge presset i f

Ikke angivet Ikke angivet,

21/07/2015

Nu har jeg siddet og set nyheder på tv de sidste par aftener om flygtninge presset i f.eks. Grækenland. Gang på gang hører man flygtninge fortælle om hvor dårlige forhold de har i lejrene, og det ser det da også ud til at være. Der var en der var sur over at der ikke var nok toiletter, hvilket betød at kvinderne måtte tisse under et træ.

Men jeg kunne godt tænke mig at en journalist spurgte en flygtning om ikke de dårlige forhold trods alt er bedre end det de er flygtet fra. Man får indtryk af at ikke alle har været helt tæt på død og ødelæggelse.

En anden ting jeg har spurgt mig selv om er angående vores muligheder om at sende en besked om at Danmark nok ikke er det perfekte match med folk fra de islamske lande.

Først blev ydelserne sat ned til flygtninge, men det mente venstrefløjen ikke ville virke da ingen som flygter fra krig har tid til at undersøge dette. Næste forslag var så at lave en video som fortalte om forholdene i Danmark. Igen var venstre fløjen fremme og selvfølgelig igen imod dette. Her er det jeg ikke forstår dem. For hvis ikke flygtninge har tid til at undersøge forholdene omkring ydelser når de flygter fra krig (så et billede på facebook der blev delt flittigt af en voksen med et barn på armen med en tekst der understregede dette), hvordan kan de så finde tid til at finde en video omkring forholdene midt i flugten? 

Kilde: