Spørgsmål udløst af de mange spørgsmål til spørgeren

Ellen Trane Nørby kritiseres for at stille næsten 700 spørgsmål til Kulturministeren, og i tillæg til kritikken bombarderes hun nu med spørgsmål på...

Christian Melgaard,

11/10/2012

Ellen Trane Nørby kritiseres for at stille næsten 700 spørgsmål til Kulturministeren, og i tillæg til kritikken bombarderes hun nu med spørgsmål på Facebook.

Ud over at sagen er gabende uinteressant, og ud over at Ellen Trane Nørby har ret til at stille præcist så mange spørgsmål som hun har lyst til, og bortset fra at de mange Facebook-spørgsmål er relativt morsomme, så rejser sagen 3 spørgsmål hos mig:  

1) Er der nogen blandt "lemmingerne", der kan kaste lys over hvilken konkret forbindelse der er mellem de mange spørgsmål og moderens påståede interesser i et museum?

2) Er der nogen blandt "lemmingerne", der har læst et eller flere af de omtalte spørgsmål, og på et oplyst grundlag er i stand til at afgøre, at det alene er udtryk for chikane? Kan mængden af spørgsmål eventuelt hænge sammen med at Kulturministeren ikke har besvaret - eller har svaret mangelfuldt eller afvigende - spørgsmål, hvilket har udløst nye spørgsmål?

3) Hvis spørgsmålene faktisk er motiverede at Elllen Trane Nørby´s kendskab til et konkret museum, kan nogen så fortælle mig om det er mere suspekt end at folketingepolitikere bevilger milliarder til unødvendige motorveje i det Jyske alene fordi de selv er valgt der?