Spørgsmål til Nicolai Sennels, Dansk Folkeparti

Hej Nicolai Flere af dine tilhængere, blandt andet en del af de gode mennesker inde på Uriasposten

Ikke angivet Ikke angivet,

30/08/2011

Hej Nicolai

Flere af dine tilhængere, blandt andet en del af de gode mennesker inde på Uriasposten.net tror ikke på at du har udtalt følgende:

Jeg kan ikke lide islam og alle, som mener at islam bør have en plads i verden. Jeg bryder mig heller ikke om de negative konsekvenser, som muslimsk indvandring har ført med sig. Men jeg hader ikke alle muslimer.

Obama er en af dem, jeg ikke bryder mig om, og som jeg mener er blandt de mange, som burde rejse hjem, hvor han kommer fra.

...som blev skrevet af brugeren "Nicolai Sennels, 2100" i kommentarsporet til en blog på JP.dk den 12. oktober 2009.

Kommentaren falder som svar til Claus Elholm i et blogindlæg hvor Elholm netop diskuterer din person. Ligeledes er citatet blevet postet flere gange blandt andet her på 180grader, hvor din bruger her på sitet også har deltaget og dermed må have læst det, uden at du har nægtet at stå bag det.

Alligevel er der altså åbenbart en del af dine tilhængere der ikke tror på at du har udtalt dig således.

Kan man derfor få dig til for god ordens skyld at be- eller afkræfte hvorvidt det er dig der har skrevet kommentaren?

Hvis udtalelsen er din, og hvis du har tid og lyst, så er jeg også meget interesseret i at vide hvor du mener Obama kommer fra og altså skal rejse hjem til igen.

Mvh Polyb

---

UPDATE:
Her efter 2 dage har Nicolai Sennels stadig ikke svaret på spørgsmålet. Alt tyder på, at han nu må have læst den mail jeg har sendt ham, ligesom han har været logget ind på 180grader.dk og har postet artikler flere gange siden jeg postede spørgsmålet til ham derinde. I to af disse artikler har jeg også henvist ham til spørgsmålet uden at han har reageret. På Uriasposten.net har William Jansen postet en henvisning til spørgsmålet i en tråd som Nicolai Sennels har deltaget i, uden at han har reageret på det. Senest har jeg postet en henvisning til spørgsmålet i kommentarfeltet til den på daværende tidspunkt nyeste artikel på Sennels blog politisk-ukorrekt.dk. Min kommentar skulle godkendes og sidenhen er der flere der har kommenteret på bloggen uden at min kommentar er godkendt. Sennels har også postet flere artikler derinde, og må altså have set at min kommentar lå og ventede på godkendelse. Alt tyder derfor på at Sennels har valgt ikke at godkende min kommentar.

Nicolai Sennels viger tydeligvis udenom at svare på spørgsmålet, og jeg tør næsten godt at konkludere at det er ham der har udtalt at USA’s præsident Obama skal rejse hjem hvor han kommer fra.

Hvad han mener med dette må man jo så tolke lidt på. Da kommentaren falder i tråd med at Sennels udtaler sig om islam og muslimer, kunne man umiddelbart tro at Sennels abonnerer på idéen om at Obama er muslim. Som et andet medlem af Dansk Folkeparti, Mogens Camre, engang udtalte det: “Lad mig sige det klart: Muslimer skal bo i muslimland – og det er ikke her…”

Kilde: