Somalisk talsmand: DF står bag trusselsbrev

I kølvandet på anholdelserne af 5 af somaliere, der formodedes at ville dræbe Pia Kjærsgaard, har der været holdt pressemøde pressemøde i moskéen...

Ikke angivet Ikke angivet,

20/02/2010

I kølvandet på anholdelserne af 5 af somaliere, der formodedes at ville dræbe Pia Kjærsgaard, har der været holdt pressemøde pressemøde i moskéen på Nordre Fasanvej. A. S. Dualeh, der er talsmand for en række somaliske foreninger, afviser trusselbrevet mod DF's leder som noget der må være fabrikeret af Dansk Folkeparti selv. Dualeh mener at brevet stammer fra et samarbejde mellem Dansk Folkeparti og grupperinger inden for det somaliske miljø, der præsenterer sig selv som forkæmpere for demokratiet.

Begivenheden er en række af begivenheder, der kaster igen at aldeles tvivlsomt lys på dansk-somaliske muslimer. Blandt disse selvmordsbomberen 24-årige dansk-somalier Abdi Rahman Mohamed fra Rødovre, der efter 15 år i Danmark tog til Somalia og dræbte 23 nyuddannede læger. Ligeledes stammede Kurt Westergaards overfaldsmand fra Somalia, og vestlige efterretningstjenester peger på at mindst 170 somaliere i vesten har modtaget træning og kæmpet for terrorgrupper som al-Shabaab.