Solidaritet

Jeg synes det er helt fair, at de stærkeste i et samfund - i et team - i en gruppe, yder det bedste de kan og hjælper de mindre stærke

_slettet_bruger_118 Ikke angivet,

15/05/2010

Jeg synes det er helt fair, at de stærkeste i et samfund - i et team - i en gruppe, yder det bedste de kan og hjælper de mindre stærke. Men, jeg synes det er noget underligt forkvaklet sludder, at de svageste mindst skal have de lige så godt som de stærkeste. Når jeg stiller det så skarpt op er grunden, at socialisterne gang på gang modsiger vækst med hvad der er dem mere magtpålæggende: nemlig lighed. Socialisterne mener at lighed er vigtigere end vækst eller noget som helst.

Men lad os nu tage en førende socialist: Helle Thorning-Schmidt. HTS fremfører gang på gang at hun finder det nærmest ulækkert at en mellemklasse af borgere ikke længere skal betale mellemskat - HTS bruger gang på gang dette som et argument for at samfundsøkonomien i DK ikke hænger sammen osv. Men jeg bare godt vide i denne sammenhæng om HTS og hendes famillie kan tåle at stå folke - skoleret, og fremvise noget der minder om FAIR beskatning. Er der tale om ægte solidaritet hos HTS ? - eller er det bare øregas?  

   

Kilde: