Søren Krarup - besynderlig at læse.

I en kronik i JP 7/10-2011 skriver Søren Krarup noget af det mest besynderlige om Nordtyskland, man har kunnet læse siden 1945

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

08/10/2011

I en kronik i JP 7/10-2011 skriver Søren Krarup noget af det mest besynderlige om Nordtyskland, man har kunnet læse siden 1945. Krarup håber på en ophævelse af folkeafsteminingen i 1920 om Sønderjyllands genforening med resten af Danmark, som Sønderjylland havde været skilt fra fra 1864 til 1920, hvor Sønderjylland var en del af Tyskland.

I forvejen er der noget teater- og papnæseindustri over den ½ Gkr./år danske skatteydere betaler til de ca. 8.000 til 50.000 "danske" i Nordtyskland, så de kan have særlige, danske lavkvalitets skoler, gymnasier, plejehjem, avis, sportshaller, kirker, forsamlingshuse osv,. osv. i et parallelsamfund af ynkelig, men ægte dansk kvalitet.

Disse mennesker kan i forvejen selv benytte tyske skoler, gymnasier, plejehjem osv. i en væsentlig højere kvalitet end danske ditto, betalt af tossegode danskere.

Nu vil Krarup have rullet det hele tilbage til før 1864!:

".... i den efterfølgende drøftelse sagde jeg i en replik det for mig indlysende, at hvis ikke det danske arbejde i Sydslesvig bygger på genforeningshåbet, så er det ren æstetik og ender med at blive en slags folkelivsforening samlet om dans og udklædning...."

Gad vide, om manden drømmer om "Danmark til Ejderen"? Eller måske Wandsbek?

Som om, den danske stat er til gavn for nogensomhelst!