Socialdemokratisk folketingsmedlem: TV 2 arbejder for magthaverne og for et fattigere folk

En historie om Politikens nyhedschef, Anders Krab-Johansen, der forlader Politiken til fordel for en stilling på TV 2, har udløst en bemærkelsesvær...

Ole Birk Olesen,

30/12/2009

En historie om Politikens nyhedschef, Anders Krab-Johansen, der forlader Politiken til fordel for en stilling på TV 2, har udløst en bemærkelsesværdig svada fra det socialdemokratiske folketingsmedlem Ole Vagn Christensen i en kommentar på Altinget.dk.

I kommentaren beskylder Ole Vagn Christensen både Anders Krab-Johansen og TV 2 for politisk medløberi i forhold til den siddende regering, til skade for det danske folk.

Ordret skriver det socialdemokratiske folketingsmedlem, henvendt til Anders Krab-Johansen:

"Vi der har fulgt din udvikling, ved at du altid uanset prisen har haft et stort ego. Hvor det handler mere om dig end om danskernes sag. For du ved jo godt, som vi andre gør det, er der et sted, du kan få lov til at sætte dig selv først, så du kan please magthavernes jerngreb om et mere fattigt folk skabt af de nuværende magthavere VKO. Er det hos TV2, når du ved det, er det fordi du ved du som os andre ved, at ved følge TV2 journalistiske adfærd, har du set her passer dit ego ind i den journalistik, at fremme egne politiske mål."