Smutvejen til Panama

Det hænder at politiet afspærrer veje

Ikke angivet Ikke angivet,

07/04/2016

Det hænder at politiet afspærrer veje. Det er virkeligt irriterende for os, der kører på vejen. Og der er sikkert en del der vælger en smutvej. Afspærringer er ikke rare fordi politiet gør det besværligt at bevæge sig rundt.

Lidt det samme kan man sige om skat. Skat opstiller afspærringer, der gør det virkeligt irriterende for os der arbejder og tjener penge. Og der er sikkert mange der vælger en smutvej. Skat er ikke rar fordi de gør det besværligt at arbejde og tjene penge.

Nu er der så nogen der har skrevet om en smutvej der går via Panama. Det er en smutvej af mange smutveje. Folk vil til alle tider finde smutveje, når der er noget lunkent ved systemet. Man kan godt føle at dem der har valgt smutvejen via Panama har snydt. Men der er sikkert mange andre smutveje du kan tage.

Panama smutvejen viser med al tydelighed at der er noget helt galt med skat. Hvorfor er der så mange der vælger en smutvej? Skat kan jo bare lave nogle mindre afspærringer, der ikke irriterer folk så meget, at de gider køre helt til Panama.

Kilde: