Småbørnsfamilier og ledige taber stort på VKO spareplan | Arbejderbevægelsens Erhvervsråd

Endnu engang er AE ude med et budskab, der er direkte tilpasset til det budskab, som en af dets medlemmer, Helle Thorning, ønsker at få ud

Ikke angivet Ikke angivet,

30/05/2010

Endnu engang er AE ude med et budskab, der er direkte tilpasset til det budskab, som en af dets medlemmer, Helle Thorning, ønsker at få ud.

Bl.a. hedder det i "analysen": "Af de opstillede familietyper viser det sig, at, at et par med tre børn får klart det største tab, hvorimod en direktørfamilie får det mindste tab. En lavindkomstfamilie med tre børn får et tab fra VKO’s spareplan, der er 9 gange så stort som en direktørfamilie med to børn."

Aha?! Jamen, hvis det er på den måde man vil lave sammenligninger, for at få tallene til at passe, med det verdensbillede man nu har, så kan jeg da også komme frem, til lige de resultater jeg ønsker.

F.eks. vil en direktørfamilie med 16 børn (overdrivelse fremmer forståelsen) tabe langt langt mere, end en lavindkomstfamilie med 1 barn. Bingo...så er min manipulation på plads.

En anden måde man manipulerer i "analysen": "At fordelingen er sådan, skyldes især, at tabet skal ses i forhold til familiens nuværende indkomst. Målt i kroner og øre mister direktørfamilien således det samme som en familie, hvor manden er organiseret i TIB’s a-kasse og kvinden i HK’s a-kasse."

Altså, har man vendt og drejet tallene, indtil man fandt lige nøjagtig den vinkel, der gav det billede man gerne ville have ud. "

 Frisør Esbjerg