Slut med VKOs flertal

VKOs arrogance overfor både mennesker og dyr er blevet for stor

Ikke angivet Ikke angivet,

05/06/2010

VKOs arrogance overfor både mennesker og dyr er blevet for stor. Det siger det tidligere medlem af Dansk Folkeparti Christian H. Hansen, der i marts stiftede sit eget parti under navnet Fokus, og nu vil han ikke længere love sin automatiske støtte til regeringen.

Det var ellers hans løfte ved lanceringen af partiet, at han altid ville stemme med de borgerlige, men Christian H. Hansen, der har dyrevelfærd som en af sine største mærkesager, fik nok, da regeringen i går fik vedtaget en lov, der forbyder 13 hunderacer.

»Det er dråben, der får bægeret til at løbe over. Siden vi blev stiftet, er børnepengene blevet forringet, og der er gennemført en dagpengereform. To ting som vil give et socialt skævt Danmark. Der bliver fældet en masse træer i Østerild Klitplantage pga. vindmølletestcentret, og i dag har de forbudt 13 hunderacer. Det er fire af vores mærkesager,« siger Christian H. Hansen.

»Fra nu af, ser jeg ikke nogen grund til at støtte andet end det, der ligger indenfor den politik, som Fokus går ind for,« siger Christian H. Hansen.