Skattely : kr. 1000 milliarder, er blevet til kr. 4 milliarder

En historie om hvordan fem hønsefarme blev til en fjer

Ikke angivet Ikke angivet,

24/06/2011

En historie om hvordan fem hønsefarme blev til en fjer.

I 2010 fortalte DR og Skat i fællesfront, at "danskerne" havde sendt kr. 1000 milliarder i skattely, så blev tallet i slutningen af 2010 til kr. 41 milliarder, og nu d. 24 juni 2011 tror Skat at der er tale om kr. 4 milliarder. Men så har Skat også gennemtrawlet bløb for kr. 7000 milliarder (ifølge artiklen) - dvs. der er tale om promiller som er muligt skattesjusk, hvis det seneste tal overhovedet når at overleve i sin nuværende størrelse (der er trods alt forsvundet kr. 996 milliarder på mindre end 1 år).

Imens kan vi være helt sikre på, at Skat vil fortælle det var en succes (selvom Skat og DR ramte kr. 996 milliarder ved siden af), og vil helt sikkert bruge det, som løftestang til, at få fat i samtlige penge transaktioner danskerne laver, som afdelingsleder Preben Buchholtz hos Skat siger:

"”Hvis det bliver en succes, kunne man forestille sig, at vi gik videre og fik tilladelse til at indhente oplysninger vedrørende alle lande”.

Om en mistænkeliggørelse af samtlige danskere der laver handel med udlandet (og vel reelt også i Danmark, da Danmark jo også er et land), og et fejlskøn på kr. 996 milliarder er ligmed en succes, så kunne man sikkert også argumentere for husundersøgelser af samtlige danske hjem - for der er jo helt sikkert, nogen der gemmer noget, derude i det danske land.