Sjovt (vel egentligt ikke) som fokus flytter

Er vi Danskere så trætte at vi kun kan se et par sager af gangen, eller er vi så medie liderlige at vi kun kan følge hvad pressen kommunikerer dagl...

Ikke angivet Ikke angivet,

14/12/2011

Er vi Danskere så trætte at vi kun kan se et par sager af gangen, eller er vi så medie liderlige at vi kun kan følge hvad pressen kommunikerer dagligt.

Den nuværende Spindoktor diskussion bekræfter jo kun hvad vi alle ved, at spin doktorer har opgaven at ændre meninger og sandheder til noget for folket spiseligt, samt bliver beordret til at udføre det beskidte arbejde uden at efterlade spor.

Dette er kendsgernngen i den forrige regering jvf. de seneste sager, og kendsgerning i den nuværende regering jvf. Sass sagen og mange sager der kommer.

At Søvndal og Thor har ansat venner (i Thors tilfælde som Skatteminister må jeg lige minde om, en ven der har udbetalt penge sort, hvor dumt er det?) er bare et problem for dem idet de fremstår som amatører da deres spindoktorer er amatører.

Med de nye såkaldte skandaler er Sohn og Sass skandalerne lige pludselig forsvundet, ligeledes er løftebrud, Hansen sex chikane samt en regeringschef der bare ikke vil betale hvad hun dokumenteret skylder Skat, forældning eller ej.

I USA har de begrebet at "this is a good time to bury bad news" hvilket sker nu da forsiderne er fyldte, Magrethe taler om hovsa i redigering af regeringsgrundlaget (var der ingen der læste korrektur?) manglende dokumentation for elev kvotienter fremmer kvalitet i gyminasier, fattigdoms debatten ingen forstår fordi ingen kan pege på fattige men alle taler om dem, hver dag er der eksempler på mennesker for hvem det ikke kan betale sig at arbejde.

Når vi nu ved at spindoktorer jo bare, uanset parti, er de beskidte hænder, er det for mig stadig en større skandale at HTS ikke vil betale skat, at manipulere DK til at betale 40Milliarder til EU samt afgive magt, at Thor ansætter venner som har fusket med sorte penge, at Sex Hansen ikke ved hvad han er minister for, at Søvndal repræsenterer DK internationalt, at Øzlem ikke kan finde en fattig, at Fair Løsning er bevidst manipuleret løgn, at Coop 17 betragtes som sejr, at betalingsringen gennemføres uden at forbedre offentlig transport og nedsætte takster osv osv

Ligeledes er Sass larsens patetiske trang til genoprejsning pinlig, han burde skamme sig i et hjørne af det socialdemokratiske hovedkvarter i Køge.

Misforstå mig ikke, ethvert misbrug af magt uanset parti burde straffes, men med Ekstrabladets afsløring af kilder ville ingen gå fri i historien, denne form for lækage har eksisteret i årtier, det eneste nye er at Ekstrabladet nu afslører kilden. Dette er sikker den sidste krampetrækning før salg eller lukning af avisen,.

Sidst men ikke mindst, er Mr. Skat i København (manden der afgjorde HTS skattesag) en erkæret Socialdemokrat og tidligere aktiv i fagforening, hvad med at se nærmere på hans afgørelse omkring HTS, fordi i revisor kredse ser det ud til at HTS (well hendes mand) har opnået store fordele der ikke er den almene Dansker forundt, .................. er HTS tilgodeset? ja det er hun, og det er en skandale uden lige, og beviseligt en fravigelse fra praksis ................. det er en skandale men der er ingen der tør tage sagen.Vi ser sikkert en Spindoktor der dikterer "principelle grunde" til ikke at kommentere dette.

Hvis debatten idag fremmer ærlighed blandt politikkere, er det super, men det tyder det ikke på da der er flere Spindoktorer ansat end nogensinde.

HTS er speciel idet hun har Noa som særlig rådgiver. Noa har skaffet magten og vil sikkert skaffe HTS en EU karriere, mens vi Danskere er efterladt i sølet efter en ukompetent Statsminister og en super Spindoktor.

Bare husk HTS "what goes around comes around" dine selfiske ambitioner koster

Kilde: