Sindssyge DR problematiserer "højrefløjen" og EDL efter terrorhandlingen i London !

Jeg troede ellers at jeg efter adskillige år med DR, havde hørt det meste

[rem] Ikke angivet,

23. maj 2013

Jeg troede ellers at jeg efter adskillige år med DR, havde hørt det meste. Alligevel formåede landets rødeste, og mest virkelighedsresistente persongalleri, der dagligt huserer i P1-flagskibet "orientering", at sprænge alle grænser for dette mediemisfosters modbydelige nedrighed.

En engelsk soldat blev "heroisk" kørt ned og efterfølgende stukket/hakket ihjel af 2 muslimske terrorister og man kunne vel egentlig forvente at man ville kigge journalistisk på denne nye trussel, hvor muslimerne nu går direkte efter os i vores hjemlande.

Men ikke på DR "orientering". Nej nej nej. Der vil man ikke engang kalde det en terrorhandling. Det havde man kontaktet en svensk "ekspert" der kunne forklare en del om. Først skulle man nemlig finde ud af om de to "mistænkte" var sindsyge og hvis de ikke var det ja så skulle man finde ud af hvordan "handlingen blev opfattet".. man tror det er løgn men det er altså de krumspring som DR og Niels Lindvig gør for at fjerne fokus. Nå ja, Niels Lindvig hentede lige hjælp fra (eller citerede i hvert fald) en engelsk "ekspert" der sagde at det "ENESTE" problem man havde i England var det højreekstreme "English Defence League".. Man tror det er løgn !

Som om det ikke var nok bruger Niels Lindvig og kollegaen et kvarter på først at tale hændelsen ned og problematisere at den kan bruges af "EDL".. Ikke et ord om den modbydelige handling andet end at den var problematisk fordi den kunne hjælpe EDL og "højreekstremismen".

Dette emne fik i øvrigt et helt afsnit på 6 minutter for sig selv, af Tom Carstensen, der blev dramatisk introduceret som en "der havde beskæftiget sig indgående med EDL og havde interviewet Tommy Robinson". Der blev også spillet et lille lydklip med TR, der (frit efter hukommelsen) sagde at folk havde fået nok af svage politikere og den politiske berøringsangst for problemet som ingen ville tale om : Politisk islam. Tom Carstensen oversatte kune : "vi har fået nok"..sådan.

Jeg kan kun opfordre til at gå ind på (venstre)orientering og høre klippene, men jeg advarer det er hård kost. Dernæst vil jeg opfordre til at man giver sin mening til kende overfor Niels Lindvig og P1 redaktionen.

Lindvig sviner og lefler her : "Cameron nedtoner retorikken om terror efter drab på britisk soldat"

Tom Carstensen sviner og lefler her : "Drab på soldat afføder reaktioner fra Londons højreorienterede miljø"

Nok er ok