Simon Emil: Københavns Kommune spilder skatteydernes penge på hashnotat

Københavns Kommune kan ikke legalisere hash, og ingen af de tre partier, som lokalt går ind for det, kan overtale deres egne folketingsgrupper til ...

Slettet Bruger,

24/09/2009

Københavns Kommune kan ikke legalisere hash, og ingen af de tre partier, som lokalt går ind for det, kan overtale deres egne folketingsgrupper til at mene det samme, pointerer Liberal Alliances spidskandidat ved kommunalvalget i København, Simon Emil Ammitzbøll.

Der er ingen grund til, at embedsmænd i Københavns Kommune skal spilde deres tid med at lave notater om fri hash, når det er Folketinget, som bestemmer, om hashen kan frigives, og når det ikke vil ske. Det er faktisk spild af skatteydernes penge, lyder det fra Liberal Alliances politiske ordfører, Simon Emil Ammitzbøll, som også er spidskandidat for sit parti ved kommunalvalget i København i november.

"Den slags notater må partierne selv fremstille," siger Simon Emil Ammitzbøll til 180Grader med henvisning til SF, Socialdemokraterne og de Radikale, som bruger notatet til at argumentere for deres politik.

Han pointerer samtidig, at Folketinget for nylig debatterede legalisering af hash.

"Og ingen af de tre partiers folketingsgrupper gik ind for forslaget. Så det har altså overhovedet ingen gang på jorden," siger Simon Emil Ammitzbøll.

[email protected]

Kilde: