Simon Emil Ammitzbøll: Søvndal planlægger et forbudshelvede

"Lige nu – præcis på dette tidspunkt - sidder Villy Søvndal, Ole Sohn og alle deres folkesocialistiske kumpaner i Odense og planlægger et veritabel...

Ole Birk Olesen,

24/04/2010

"Lige nu – præcis på dette tidspunkt - sidder Villy Søvndal, Ole Sohn og alle deres folkesocialistiske kumpaner i Odense og planlægger et veritabelt skatte-, afgifts- og forbudshelvede til det danske folk."

Sådan har Liberal Alliances politiske ordfører Simon Emil Ammitzbøll netop sagt fra talerstolen på partiets landsmøde i DGI-byen i København.

SF og Liberal Alliance holder deres landsmøder i samme weekend, og ifølge Simon Emil Ammitzbøll har SF's formand, Villy Søvndal, misforstået noget:

"Har det mon nogensinde faldet Villy Søvndal ind, at vi 179 medlemmer af Folketinget ikke nødvendigvis er klogere end alle andre? Selvfølgelig er vi ikke det. Og da slet ikke, når det handler om, hvordan folk skal leve deres liv," sagde Simon Emil Ammitzbøll i sin tale.

Han beklagede også, at regeringen følger lige i hælene på venstrefløjen, når det handler om at ville forbyde og lovgive sig ud af alting.

Kilde: