”Sharia lov vil underminere det britiske samfund”, advarer Cameron i et angreb på multikulturalismen

David Cameron i debat i ”Equality and Human Rights Commission”:”Storbritannien ignorerer religiøs ekstremisme af frygt for at støde minoriteter”,...

Henrik Gøtke,

01/06/2010

David Cameron i debat i ”Equality and Human Rights Commission”:

”Storbritannien ignorerer religiøs ekstremisme af frygt for at støde minoriteter”, erklærede David Cameron.

I et lidenskabeligt angreb på den katastrofale multikulturalismen doktrin sagde Tory lederen, at det betød tvangsægteskaber og andre uacceptable praktikker ikke blev adresseret.

”I stedet”, sagde han, ” responderede ministre, lærere, socialarbejdere og politiet med et ”opgivende træk på skuldrene” og frasen ”Det er deres kultur, ikke sandt?”

Han tilføjede: ”Alt for længe har vi ignoreret forskelle – selv hvis de er et slag i ansigtet på menneskerettighederne, lighedstanken og børnebeskyttelse”.

”I dele af Storbritannien er skolepiger fra etniske minoriteter simpelthen forsvundet fra skoler”, sagde han.

”Men”, tilføjede han, ”der var ofte meget lidt undersøgelse af sådanne sager, af frygt for at støde eller blive stemplet som racist”.

Tory lederen beklagede sig også over, at organisationer der eksplicit promoverer separatisme og ekstremisme, tilføres statsstøtte.

Og han advarede om, at multikulturalisme – ideen om at forskellige kulturer bør respekteres til det punkt, hvor kulturerne tilskyndes til at leve isoleret – farligt har undermineret Storbritannien´s opfattelse af identitet og medført ”kulturel apartheid”.

Han sagde: ”Jeg mener multikulturalisme er en vrangdoktrin, der har haft katastrofale resultater”.

Tory lederen advarede om, at det ultimative resultat af multikulturalisme kunne være anerkendelsen af Sharia lov.

Hr. Cameron sagde i en debat organiseret af Equality and Human Rights Commission: ”Realiteten er, at introduktionen af Sharia lov for muslimer faktisk er det logiske slutpunkt for den nu miskrediterede doktrin af statsmultikulturalisme – instituerende, helt bogstaveligt, en lovgivet apartheid til sikringen af kulturel apartheid i for mange dele af vort land”.

”Dette vil ikke styrke samfundet – det vil underminere det”. Han sagde, at de Konservative i de kommende måneder vil afsløre detaljerede forslag, der skal sikre, at alle immigranter lærer at tale engelsk.

Han tilføjede, at partiet også vil promovere kvinders rettigheder og introducere skoleudveksling, så børn med forskellige baggrunde kan møde hinanden.

Hr. Cameron foreslog også, at en Tory regering ville slå ned på skoler for troende, der ”kunne avle noget af separatismen”.

Kilde: