SF kræver massiv CO2 reduktion med ny klimaplan

Private - dansk industri - og i særdeleshed dansk landbrug - kan være på vej mod et 'grønt helvede' ! Den uhyggelige sandhed er, at det eneste all...

Ikke angivet Ikke angivet,

17/09/2011

Private - dansk industri - og i særdeleshed dansk landbrug - kan være på vej mod et 'grønt helvede' !

Den uhyggelige sandhed er, at det eneste alle 4 røde partier bag HTS som forhandlingsleder har tilfælles, er klimadagsordenen.  Den grønne fanatisme er stort set lige udtalt i de 3 partier, Radikale, SF og Enhedslisten.

Eneste håb er at Socialdemokratiet i tide vil vågne op og indse, at lige præcis klimapolitikken kan' komme til at koste danmark svimlende summer i tabt konkurenceevne.

Hvis en klimaplan gennemføres som Enhedslisten og SF ønsker det.  - vil det køre dansk økonomi lige direkte i afgrunden på rekordtid.

Sandheden er at vindmøller giver underskud målt på alle parametre. Så den enkle sandhed er' at jo flere og større vindmølleparker der vedtages - jo større milliardunderskud skal der hentes hjem i form af nye afgifter, der vil blive opkrævet af hele den danske befolkning.

  

Klimapolitikken bliver det der bestemmer om en Socialdemokratisk regering bliver økonomisk bæredygtig eller ej - så enkenlt er det.

Er målsætningen for den nye regering 'et langt liv', så vil klimapolitik hen over midten være langt klogere politik, end at lade sig trække rundt i manegen af de grønne fanatikere på venstrefjøjen, for hvem at begrebet økonomi' bedst kan beskrives som 'en by i Rusland'.