Schengen aftalen er da stendød er den ikke - eller er der noget jeg ikke forstår?

Sad idag i et tog fra Italien til Munchen, et tog der ikke havde et overvældende antal migranter men der var vel 30 stykker

Ikke angivet Ikke angivet,

31/08/2015

Sad idag i et tog fra Italien til Munchen, et tog der ikke havde et overvældende antal migranter men der var vel 30 stykker.

Da vi ankom til Østrig checkede Østrigs politi identitetskort / pas ganske vist hovedsageligt hos folk der mistænkeligt meget lignede migranter, men også mange Europæere blev checket.

En blegfed Dansker som jeg blev forbigået.

De der ikke havde papirer blev sat sammen i nogle kupeer (folk blev ligesom flyttet rundt) og politi holdt øje med de ikke steg ud af kupeen på turen igennem Østrig.

Ved sidste station i Østrig steg politiet ud og fra perronnen sikrede de ingen forlod toget.

Ved ankomsten til næste station, første stop i Tyskland, skulle vi på den igen.

Tysk politi checkede de fleste passageres pas (formoder de skal bede alle om at vise legitimation for ikke at forskelsbehandle) jeg blev dog forbigået igen.

Alle identificerede Migranter blev bedt om at forlade toget før sidste station som var Munchen, og blev ledt til et andet tog med mange vogne der var fyldt med migranter, det var effektivt Tysk og selv om Tyskerne gør det af godhed (de tager imod mange) var det et billede der gav nogen associationer til film jeg har set, og hele scenariet var faktisk skræmmende.

Der er sikkert meget jeg ikke skal forstå, og endnu mere jeg ikke ønsker at forstå, men er det ikke øget grænsekontrol Danmark gentagne gange er blevet shamet for at ønske, er det ikke selvsamme praksis Østrig og Tyskland udfører?

Er det for at narre borgerne at man bliver forarget over Danmark men groft praktiserer samme kontrol selv?? 

En anden meget u-humanistisk observation (hvis der er noget der hedder det) var hvem Migranterne egentlig var.

Nu kan jeg ikke garantere jeg så alle selv om jeg facineret fulgte med ved vinduet til perronen, men af alle dem jeg så var ingen børn og to Afrikanske kvinder jeg vil vurdere til sidst i tyverne.

Jeg så en enkelt mand der kunne være Arabisk, også sidst i 20erne og de resterende, dvs 90% var unge Afrikanske mænd normalt klædt i jeans, polo shirts, gummisko.

All undtaget en enkelt var tilfreds med oplysningen om de havde nået Tyskland.

Dette var en mindre happening ved jeg i det store billede, men efterlader mig med et billede af vi bare ikke får et retvisende billede af hvad der rent faktisk sker derude.

Jeg er sikker på DF hadere og godhedsindustrien generelt ville slagte mig for at gengive hvad jeg oplevede, fordi de ved bedre.

For hver unge Afrikanske mand jeg har set, kender de sikkert personligt tusindvis af stakkels hjælpeløse børn og jeg skal dermed skamme mig for at bringe problemet ud af kontext.

Der er ikke plads til nuancer i godhedsindustrien, ikke plads til at erkende billedet ikke er sort og hvidt.

ALLE er stakkels trængende, FLYGTENDE fra krig og grusomheder og derfor IKKE kan forventes at arbejde (det man kalder arbejdsmarkeds parat tror jeg) skønt ALLE brændende ønsker sig et arbejde.

Jeg har af naturlige grunde ingen anelse om hvor mange flygter fra krig som vi er med i, hvor mange der er ligeglade med hvor de kommer hen bare det er i sikkerhed, eller hvor mange der udnytter situationen til at søge lykken og gylden tilværelse i vores samfund uden en hensigt om at integrere eller bidrage.

I min lille oplevelse stod det krigsflygtning 0 (måske 1) og unge velklædte mennesker der synes helt bevidst om deres situation 30 (eller måske 29)

En lidt ensidig kamp men jeg var nok ombord det forkerte tog.

DF haderne vil sikkert påstå at jeg var uheldig, at det var stikprøver og tilfældigheder der gjorde jeg oplevede en ekstrem styrket grænsekontrol.

At det ikke hjælper, at latterliggøre 3 tykke toldere.

Jeg ville da helst være kontrollen foruden men da jeg så den efftektive kontrol og process hvormed migranter var behandlet (nej det var ikke nedværdigende men det var effektivt "no nonsense" gav det faktisk en smule tryghed.

Jeg er ikke DFér men de har ikke fortjent den fordømmelse omkring styrkede grænser de har fået med mindre godhedsindustrien også fordømmer Østrig og Tyskland.

Men igen vil man sikkert påstå jeg bare var på det forkerte tog........

Kilde: