Sarah Palin: Obama skal boykotte København - Politiken.dk

Ret skal være ret

Ikke angivet Ikke angivet,

13/01/2010

Ret skal være ret. Politiken har faktisk nævnt ´Climate gate´ (Kimagate) via det refererede interviev med Sara Palin - som der linkes til her.
 -----------------------------------------------

Og det er faktisk lidt slående hvor skarpt Palin argumenterer - for det viser sig at hun formodentlig har/får fuldstændig ret i det hun siger i citatet længere nede af siden. 

Og er det ikke som om at glorien omkring den gode Obama begynder at falme ret voldsomt allerede. Manden optræder faktisk som yderligtgående venstreorienteret socialist i flere og flere sammenhænge - også når man kigger på amerikansk indenrigspolitik.   

Citat fra artiklen i Politiken:
---------------------------------------

Præsident Obama erklærede i sin tiltrædelsestale, at han havde til hensigt at »genrejse videnskaben til dens retmæssige status«. Men i stedet for at blive hjemme fra København og sende det budskab, at USA ikke vil have noget med videnskabelig svindel at gøre, har præsidenten sat endnu mere på spil.

Han har tænkt sig at ankomme, når topmødet er på sit højeste, i håb om at få en »aftale«. Uanset hvilken aftale, han får, bliver den ikke til gavn for den amerikanske befolkning.

Det, Obama i virkeligheden håber at få med hjem fra København, er mere pres, der kan få vedtaget demokraternes forslag om et kvotesystem, der er baseret på et udledningsloft og på strafbeskatning. Det er en politisk manøvre.
   Citat slut
---------------------------------------------------------------

Obama skal helt tydelig bruge CO2 afgifternere (dem der lige nu arbejdes hårdt på at få indført af demokraterne i USA) - til alt den grønne udvikling han hele tiden taler om.

Så faktisk samme motiv som Lomborg der holder fast i CO2 kvoterne af samme årsag.