Samuelsen: Vi er ikke på vej til Mallorca

Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, fokuserede i sin tale til partiets landsmøde, som i dag afholdes i DGI-Byen i Købehavn, på partiets poli...

Ole Birk Olesen,

24/04/2010

Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, fokuserede i sin tale til partiets landsmøde, som i dag afholdes i DGI-Byen i Købehavn, på partiets politik og de efterhånden velkendte fire fokuspunkter for Liberal Alliance: Lavere skat, mere frihed, gang i den økonomiske vækst og en mere effektiv offentlig sektor.

Men oven på partiets for tiden gode meningsmålinger så han også tilbage på en tid, hvor det så anderledes sort ud, og en enkelt meningsmåling gav partiet en tilslutning på 0,0 procent. Som svar på hvorfor han dengang holdt ud og blev ved, mens alle politiske kommentatorer dømte Liberal Alliance ude, sagde Anders Samuelsen:

"Min far gav mig et slogan, som jeg altid har holdt fast i. Han sagde: Altid, også når det ser sort ud, fremad. Fremad, Anders. Fremad mod nye solbeskinnede højder."

Og han fortsatte:

"Vi er ikke kommentatorer, vi er frihedskæmpere."

Og så var der ellers en stikpille til den ferierende konservative formand, udenrigsminister Lene Espersen.

"Solen skinner, og vi skal holde en stor fest. Men fra i morgen af fortsætter arbejdet. Vi vil arbejde benhårdt. Vi vil give et løfte til alle danskere, og vi vil give et løfte til vores medlemmer, og vi vil give et løfte til hinanden: Vi bliver ved med at knokle, vi bliver ved med at arbejde. I vil se os i arbejdstøjet fra nu af og frem til valget og også efter valget, når vi har de afgørende mandater. Vi er ikke på vej til Mallorca," sagde Anders Samuelsen.

Kilde: