Samarbejde med lille Webbureau skabte succes for malerfirma

Dennis Rode,

07/06/2019

Trods mange gode anmeldelser, havde malerfirmaet Maler-billig.dk, svært ved at trænge igennem junglen af malerfirmaer når du skulle skaffe nye kunder. Så hvad gør man? 

Man åbner selvfølgelig sin computer, åbner for google og forsøger at google sig frem til en løsning. Løsningen for maler-billig var det lille webbureau E-Trade. Det vender vi tilbage til. Først lidt om hvem er maler-billig.dk er.

Maler-billig.dk er et lille enkeltmandsmalerfirma som drives af Yasin. Han har mange års erfaring i maler branchen, og det er formentlig en af grundene til, han har så mange gode anmeldelser. Han udfører malerarbejde i København og omegn. Faktisk på hele Sjælland og Falster. Missionen er at udføre maleropgaver i højkvalitet, til en fornuftig pris.

Maler-billig.dk har fokus på 3 kerneområder:

Indvendigt malerarbejde

At maler er rum, kan skabe en stor forvandling og det er et arbejde som Yasin går rigtig meget op i. Uanset om det skal være hvide vægge eller noget mere kreativt, så er det et malerarbejde, Yasin vil udføre med stolthed.

Udvendigt malerarbejde

Om opgaven består at en god omgang træbeskyttelse, ny farve eller et træværk der trænger til lidt opfriskning, så vil malermester Yasin altid garantere, et professionelt og smukt resultat i høj kvalitet.

Maler til erhverv

For de fleste firmaer, spille førstehåndsindtrykket en stor rolle og her er et godt malerarbejde, med til at give det indtryk. Igennem mange år, har Yasin været med til at male klasseværelser, børnehaver med farverige motiver, forretninger, butiksfacader og meget mere. Kun fantasien sætter grænser, for hvilke malerarbejde der kan laves.


Hvordan skaffer man nye kunder?

Via en Google Ads annonce fra e-trade.dk, fandt Yasin frem til det lille personlige Webbureau E-Trade.dk, der drives af Digital og Marketing specialisten Dennis Rode. Hos maler-billig.dk, havde man brug for kunder her og nu, så der blev med det samme opsat en Google Ads kampagne. Kampagnen skulle nå ud til potentielle kunder i hele København og Sjælland. Det lykkes, og efter blot 2-3 uger var ordrebogen hos maler-billig.dk, fyldt op med arbejde for den næste måned.

Efterfølgende er det aftalt mellem de 2 firmaer, at Dennis skal udføre arbejde med SEO, således at maler-billig.dk altid vil fremstå synlig i online verden.

Ekstra god service

En af de ting folk lægger mærke til hos Yasin, som gør at han skiller sig ud af mængden af malermester, er hans altid hjælpsomme attitude. Mange maler ville nok stille sig på bagbenene, hvis de kom ud til en kunde og stuen f. eks ikke var ryddet og klar. Men Yasin tager det altid med et smil, og hjælper gerne med at flytte sofaen eller hvad det nu måtte være.

For et lille malerfirma som maler-billig.dk, mener Yasin at det har vist sig at være en rigtig god løsning, med et mindre webbureau, som samarbejdspartner. Man arrangerer sig mere i hinandens opgaver og man får en mere dybdegående indsigt i hinanden situation.

Kilde: