Sæt vand over til en hat eller to!

Udholdenhed betaler sig! Så skete det, vi i LA alle har ventet, kæmpet og drømt om i de sidste mange, mange måneder: Meningsmålinger over to procen...

Anders Samuelsen,

19/04/2010

Udholdenhed betaler sig!

Så skete det, vi i LA alle har ventet, kæmpet og drømt om i de sidste mange, mange måneder: Meningsmålinger over to procent! Og endda hele to af slagsen:

Først onsdag i MetroXpress.

Derefter kom Ritzaus Catinét-måling i går.

Vi har hele tiden stædigt – nogle vil sikkert sige dumstædigt – holdt fast i, at så længe seriøst politisk indhold var vores kendemærke, ja, så skulle det nok lykkes til sidst.

Jeg er så glad for, at det tilsyneladende kan lade sig gøre at vinde borgernes tillid på en dagsorden, der har fokus på mere frihed, en ny vækstpolitik, en ny skattepolitik og en ny reformpolitik for den offentlige sektor.

Vores politik påpeger det indlysende: Skal Danmark være en vindernation i en global tid, ja, så skal Danmark ikke leve i et reformstop defineret af partier, der er angste for vælgerne. Man kan ikke vinde et kapløb ved at stå stille. Sådan er det.

Vi har stadig en lang vej foran os. Men den foregående uge illustrerer det, som vi stædigt har holdt fast i: Det kan lade sig gøre for Liberal Alliance at komme igen – og dermed komme til at bidrage positivt til Danmarks fremtid.

Før kunne danskerne vælge mellem reformstop administreret af VKO eller reformstop defineret af Enhedslisten, S, SF og de Radikale.

Nu har vælgerne for alvor en tredje mulighed: En borgerlig ledet regering, som er afhængig af Liberal Alliances mandater.

Vi har fortsat brug for al den hjælp, vi kan få, så vi kan fortsætte vores kampagne: Du kan hjælpe os allerede nu ved at sende en sms til 1414 med teksten ”LIBERAL”. Så støtter du med 100 kr.

Jeg glæder mig om muligt endnu mere til landsmødet på lørdag!

Venlig hilsen, Anders

Kilde: